Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Nowasek22 k tomuto seriálu (9)

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Viděl jsem sérií opravdu hodně, ale tahle patří u mě k naprosté špičce. Finále ale bylo snad nejhorší, co mohlo být..proto 95% a ne max. ()

Guatemala (2005) (S11) 

Chtěl jsem dát 4* za to, že jsem sice hodnotil pěti hvězdičkami, ale nemyslím si, že tahle série patřila mezi ty nejlepší. Pak jsem si ale uvědomil, že to byla vlastně tahle série, díky které jsem začal vůbec tenhle pořad sledovat a začal mě neuvěřitelně bavit. Kdybych začal třeba s Fiji, tak nevím, jestli bych u toho vydržel dál..proto 5*. ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Tohle je zatim nejlepší řada, kterou jsem viděl. Plno zvratů, taktizování, plno hádek a rozhodování..přesně tohle jsem si přál a je mi to nabídnuto až v téhle řadě. 95%. ()

Fidži (2007) (S14) 

Viděl jsem zatim 7 řad tohohle pořadu a musim říct, že Fiji pro mě byla ta nejhorší série ze všech. Ať už složením hráčů, kromě Yau Mana, kterej byl prostě dokonalej, tak i předvídatelnými situacemi a nulovou zábavností. Jediné zpestření přišlo až od finálové čtyřky, díky tomu legendárnímu podrazu..vítěz asi nejlepší z těch finálových "postav", ale nijak jsem si nevšiml, že by cokoli zorganizoval a zasloužil si vítězství. ()

Čína (2007) (S15) 

Po Fiji, které mě neskutečně zklamalo, jsem se těšil na Chinu, jelikož jsem všude četl, že patří mezi ty nejlepší atd..no musim říct, že mě tahle série zas tak moc nebavila..vše bylo dost předvídatelný a nebýt vítěze + Jamese a krásný Amandy, tak bych hodnotil asi dost nízko. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Zatím jsem viděl asi 7 řad, ale tohle je absolutně to nejlepší z toho všeho, protože tolik podrazů a překvapení jsem v jedné sérii ještě neviděl. Vítěz(ka) mě sice hodně zklamal(a), ale je pravda, že to byla jeho(její hra) a tak si to asi zaslouží nejvíc :) ()

Gabon (2008) (S17) 

Tahle řada ve mně vyvolala obrovskou dávku zklamání. Po Fiji bych řekl, že i největší. Žádné zvraty, blindsidy a překvapení se ještě překousnout dají, ale ten výběr soutěžících už byl horší. Velké plusy této řady jsou bezesporu emocionální Sugar, výborný taktik Kenny a skvělý arogantní Randy. Finále ale bylo opravdu tragické. Jediné co se mi líbilo, byla ta neuvěřitelná africká krajina. 45% ()

Tocantins (2009) (S18) 

Tato série byla o poznání lepší, než Gabon. Hlavně díky výbornému stratégovi Stephenovi, který dokázal ve sloučení nemožné. Poté se přidal i J.T. a dokonce začal i taktizovat. Zajímavá byla také EI aliance, která nakonec bohužel nepokračovala. Velké plusy této série jsou bezesporu magor Coach, výborný stratég Stephen, který se později ukázal jako idiot, J.T. a arogantní Tyson, který mě občas docela i bavil. Vítěz dle mého určitě zasloužený, podle obou proslovů. 75% ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Určitě jedna z těch nejlepších řad a to díky výběru některých hráčů - Parvati, Russell, Sandra a Boston Rob. Naopak Sugar, Danielle, Candice, Jerri mě opravdu moc zklamaly. James, Tyson a J.T. mě naopak přesvědčili o tom, jak hloupí jsou. Složení finále bylo trochu překvapivé, ale určitě dobře vybrané. Vítěz/Vítězka - hodně předvídatelné, kvůli složení finále..škoda, že šejk nejspíš nikdy Survivor nevyhraje :) ()

Reklama

Reklama