Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele turektureck k tomuto seriálu (5)

Afrika (2001) (S03) 

Kdo přežije: Afrika není vůbec špatná série. Skvělé prostředí, sympatičtí soutěžící (jen někteří). Magor Tom, Skvělý a sympatický hráč fotbalu Ethan, Teresa, která dala "tajuplný" hlas Lexovi. Blbá Linda, člověk s velkými plány Silas, rádoby borec, kterej žere jako sedmihlavá saň Clarence (jako Kredenc) atd. Série má co nabídnout a mě bavila. ()

Thajsko (2002) (S05) 

Původně jsem se nechtěl na Thajsko dívat nechtěl, ale jelikož jsem fanoušek Survivora tak mě to nedalo a koukal jsem se. Nechápu co se vám na tom nelíbí. Je to série jako každá jiná a já si našel zde oblíbence. Dokonce bych řekl, že je to lepší než Markézy ()

Amazonie (2003) (S06) 

Jedna z nejlepších sérií vůbec. Hra měla spoustu dobrých věcí například Jenna a Heidi se svlíkli za čokoládu (dodnes lituju, že jsem tam nebyl, protože to v TV zcenzurovali),požár v táboře, podrazák číslo 1 Rob a třešnička na dortu Reunion show lepší než třeba z Markéz Survivore jen tak dál ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Nyní od 0 do 100% napíšu jak si kdo zasloužil dostat se do této řady: Rudy 60%, Jenna L 75%, Jerri 45%, Ethan 70%, Tina 50%, Rupert 95%, Rob M. 100%, Amber 90%, Big Tom 80%, Sue 40%, Rob C. 85%, Alicia 60%, Rich 75%, Kathy 25%, Jenna M. 75%, Lex 85%, Shii Ann 5%, Colby 95% ()

Nikaragua (2010) (S21) odpad!

Já snad jestli si dobře vzpomínám dal teď první sérii odpad. A mám proč strašná NUDA. Co dodat ()

Reklama

Reklama