Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele misa_laska k tomuto seriálu (6)

Guatemala (2005) (S11) 

Stephanie mi nesedla, sympatická byla Danni a Brooke. ()

Panama (2006) (S12) 

Ciie naprostá katastrofa a fakt mě mrzí, že se dostala tak daleko. Škoda, že se těch listů nebála natolik, aby skončila. Od začátku jsem jí nemohla vystát a pokaždé jsem doufala, že jí vyhodí. Jen díky vypočítavosti se tam tak dlouho udržela. Danielle se ukázala jako pěkná mrcha a neměla šanci ani proti Arasovi ani proti Terrymu. Moc jsem fandila Terrymu a pokaždé když vyhrál imunitu, tak jsem se fakt těšila na kmenový rady :-). Ale při poslední výzvě, to bylo jasné už od začátku, měla prostě výhodu ve své váze.. Kdyby aspoň ty desky daly soutěžícím různě veliké podle jejich váhy, pak by to bylo spravedlivé!!!! A abych nezapomněla Shane, pro mě s přezdívkou "feťák", byl nejhorší. ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Rozdělení podle etnik bylo velice zajímavé. Každopádně nejvíce sympatičtí mi byli Yul a Ozzy a naštěstí se dostali fakt daleko. Nejvíc na nervy mi lezla Flicka (úplně vypatlaná) a Parvati (brrr ta její fuj úsměv a myšlení...) ()

Fidži (2007) (S14) 

Rozdělení na majetné a chudé se mi nelíbilo. Nelíbila se mi Lisi ani Cassandra, z holek ušly Liliana, Michelle a sympatická byla i Jessica. Z chlapů byl nejhorší Rocky a Dreamz, fandila jsem Yau-Manovi, ten jediný by si výhru zasloužil. Ale Earl také nebyl nejhorší. ()

Čína (2007) (S15) 

Tak po několika dílech už můžu říct, koho nemám ráda a kdo mi není sympatický. Je to anorektička Courtney (asi jako jediná netrpěla hladem), Jaime a P.G. - po díle kdy se domluvily na sabotování výzvy o imunitu, aby vyřadily Aarona nebo Jamese - si to u mě taky totálně podělaly. Jean Robert je svým způsobem zajímavý a doufám, že ho jen tak nevyřadí. Todd je až moc vychytralý a mé sympatie si svým vystupováním opravdu nezískal. "Kuchařka", která jen háže jídlo z mrazáku do mikrovlnky je také divná. Sympatičtí hráči: hrobař James a zatím Amanda. Takže zatím průměr. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Nejhorší série vůbec a to hlavně kvůli hejnu těch největších slepic, které se v předchozích sériích objevili! Největší zklamání, že do toho nešel znovu Terry. ()

Reklama

Reklama