Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele RedAK k tomuto seriálu (2)

Samoa (2009) (S19) 

Tak jsem s tímto supr čupr pořadem začal od dvacáté řady, nyní jsem dokoukal řadu devatenáctou a věřte nevěřte, teď se chystám na osmnáctou. Ano, moje debilita by se dala přepočítávat na celé zdegenerované národy, neboť spoilery z pozdějších řad se mi pochopitelně promítnou do řad předchozích, ale blbečky nepředěláte. I kdybyste se mi to snažili názorně vysvětlit s pedagogickým asistentem na barevných obrázcích, já jen spolku čerstvě vydolovanou šušeň a pojedu dál pozpátku. Nicméně, Russel měl nyní možnost zazářit ještě o krapítko víc, neboť byl vhozen mezi bandu jednobuněčných kriploidních retardů, kteří dokáží reagovat na světlo a s trochou péče a píle by se i dokázali naučit, že po sraní se prdel vytírá papírem, ne rukou. Myslím, že já bych mezi ně krásně zapadl. Jen by mi asi dělal problémy pohyb, protože už tak mám deprese, když s kilem párků v pařátech musím ujít půlmetrovou cestu od ledničky k mikrovlnce. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Nesnáším fakeshow. Spíš je nenávidím, protože to, čeho jsem byl na naší scéně svědkem, bylo hodně špatné. Tak špatné, že mě to donutilo emigrovat z postele pod postel. Ale pak se na scéně objevil můj mladší bratr. Moje ve všech ohledech lepší verze; zásadně nesouloží se zvířátky... bez kondomu. Pomáhá chudým... upadnou na dno. Je to pěkný... kokot. Ortodoxní fanoušek suvájvru. Říkal, mrkni na dvacátou řadu, je nejlepší. A já, zcela zmanipulovatelný homouš, tedy přistoupil na jeho hru. Byla to jízda od začátku do konce. Kdybyste mě viděli, jak si napětím rvu všechny tři vlasy z lebky, tak byste mi snad z lítosti věnovali svoje tupé. Hlavně nechápu producenty, kteří byli nuceni celé tři dny narvat do stupidních čtyřiceti minut. Je to stejné, jako bych já celé tři dny krmil africké děti slaninou, bezdomovcům stavěl byty a v božské naději osouložil všechny frigidky. Pak by píče kameramanský natočily jednu minutu, jak si ze slipů setřepávám zachlý hovna a hned byl bych v prdeli! Miluju intriky, miluju svině a miluju zmrdy a tady se ukázali všichni v perfektním světle. Plešku dolů před J.T a Russelem. Respekt. Nevím, jestli se vrhnu ještě na jinou řadu, protože tohle byl u mě zážitek, u kterého jsem si napětím vyřval všechny chlupy v prdeli! Skvělý, napínavý a kurevsky nepředvídatelný! Pětka jak vyšitá. ()

Reklama

Reklama