Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 26

(série)
Německo, (2020–2021), 10 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Erdogan Atalay, Pia Stutzenstein, Patrick Kalupa, Christopher Patten, Gizem Emre, Nicolas Wolf, Özay Fecht, Marlene Burow, Marcello De Nardo, Matthias Komm, Leonard Rosik, Marc Fischer, Ralf Drexler (více)
(další profese)

Epizody(14)

Recenze (8)

mar48 

všechny recenze uživatele

No já nevím, co se mám o nové sérii moc myslet. Všechno je úplně nové, člověk by řekl, že se dívá na jiný seriál. Oceňuju, že tvůrci zvolili zase jednou temnější a vážnější notu, ale na druhou stranu se mně pojetí oproti dílům s Alexem moc nelíbilo. První díl série se mně osobně zdál takový depresivní, ale dalšími díly se to celkem rozjelo a bylo to díly s parádní akcí (ale asi už efekty) a příběhem. Ale to provedení mně zkrátka nesedlo. Vše se ještě víc zhoršilo druhou polovinou řady. Tady už Kobra úplně vybočuje ze svého standartu a čím dál se zaměřuje na psychiku postav i diváka a stává se i drsnější a až velmi nad míru temnější. Takže jsem ani nedodíval, protože to zkrátka není můj šálek kávy. Sérii tedy zatím hodnotím třemi hvězdičkami, ale uvidím ještě, až se někdy dodívám na poslední díly série. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve skutečnosti jde o sérii 25 - dle německé wikipedie  https://de.wikipedia.org/wiki/Alarm_f%C3%BCr_Cobra_11_%E2%80%93_Die_Autobahnpolizei/Episodenliste Prvních 6 dílů mělo premiéru v létě 2020, zbylé díly o rok později. Od posledně je Semir neplánovaně celých 10 měsíců v Turecku, kde se snaží dostat svou matku z vezení, jednotlivé střípky toho se postupně objevují v jednotlivých dílech. Mezi tím je na dálniční policii takměř vše nové, šéf, kanceláře, parťáci atd. Hlavně Semir má novou fešnou a docela ostrou parťačku Vicky, pochopitelně vyšší. Vlastně ze starého osazenstva tu zbyl jen on a jeho dcera, nikdo jiný ani z jeho rodiny se tu neobjeví. To tu ještě nebylo, na Nova Action to jde cca 1 měsíc po premiéře v Německu. Tahle nová série mi připomíná návrat k sériím s bývalým parťákem Alexem z let 2014/2015, seriál se opět vizuálně posunul, opět je takový potemnělejší, má i novou hudbu, která hodně přišla vhod, tak jen tak dál. A mě se to nakonec líbilo, se starými díly se to nedá absolutně vůbec srovnat, tohle je moderní kriminálka. 7/10 ()

Reklama

patukgames 

všechny recenze uživatele

Dětství strávené na tomto seriálu, ale každý seriál musí jednou skončit, proto bych tuhle sérii nějak nehrotil i když Vicky jako nic moc :D Hudba skvělá a herecký výkony až na vyjimky skvělé. Konec zahřeje na srdíčku. Těším se na filmy, ale zakončím to hláškou. "Musím to udělat abych zůstal věrný a neztratil svojí čest" ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta změna je tak velká a ta Vicky tak nesympatická postava, že tohle prostě vůbec nemělo vzniknout. Celkové pojetí, postavy, otřesný šéf, absence Andrey... Semír zde působí jak špatně střelenej srnec co zhasíná. Už to prostě není ono.... Série s Tomem a Benem jsou ty tam od doby Alexe a Paula. Ale i na ty se časem dalo zvyknout. A vlastně si je i oblíbit. Možná kdyby ten zásah nebyl takový tak i Vicky by byla vcelku fajn, ale takhle v kontextu naprosto sterilního prostředí a totálně nezajímavých sekvencí z osobních kamer? Ne, tenhle styl fakt ne a tohle asi nikdy více... 30% ()

Bleught odpad!

všechny recenze uživatele

Kobra je seriál, který mi zpříjemňuje poslední rok a půl koronové dopolední homeofficové poflakování se s noťasem v pelechu, ale řada 26 mi ho začala znepříjemňovat. Nová parťačka Vicky je sice sympaťanda s krásnýma očima a po odstrojení asi nejen očima, ale jinak se seriál zvrhl do nechutné multikulturně-Greténoidní agitky zcela v linii nejlepších myšlenek neomarxismu-greténismu. Náznaky k tomuto vývoji tu už byly dřív, ale začátek téhle řady je fakt extrém. Němci, včetně Vicky, jsou tu skoro všichni neonacisti, co nechtějí jezdit v elektromobilech a nechtějí nic jiného, než ubližovat nebohým migráčkům, kteří přišli do Reichu poctivě pracovat, učit se německým tradicím, integrovat se do společnosti a vůbec tak nějak žít jen podle zásad tolerantního občanského soužití. Je dobře, že Kobra touto řadou končí, protože v řadě 27 by asi Simír v růžovoučkém tričíčku s portrétem svaté Anděly za zvuků hymny Svazu Evropských Socialistických Republik mňamkal sojové pochoutky, zapíjel je uhlíkově neutrálním avokádovým džusem a v žůžovoučkém elektrobavoráčku by honil bílé padouchy v benzíňáku, co se nechtějí nechat očkovat brzdovou kapalinou vydávanou za vakcínu a nechtějí ho strkat kámošovi do brusele.... 1 dávám této řadě jenom za pěkně hudebně udělanou novou úvodní znělku a Vicky za kukadla jak zrcadla, jinak je to euroodpad........ Aktualizace 1.11.2021 Recenzi jsem psal, když jsem viděl zhruba půlku řady 26, dnes jsem jí s odporem dokoukal celou a snižuju hodnocení z 1 na 0-euroodpad. Umírající Vicky se v poslední minutě nepromítne v paměti z celého života nic jiného, než že se dala na xenofóbní scestí a ublížila imigráčkovi a to vše v uměleckém záběru s pozadím tvořeném větrnými elektrárnami, které po zákazu ropy, plynu, uhlí a jádra zcela jistě perfektně utáhnou mamutí německou ekonomiku. Až zase někdy za půl roku půjde v TV řada 26, bude to bez mé účasti, protože ani komunistické propagandistické masírky nebyly tak stupidní, jako toto... ()

Galerie (124)

Reklama

Reklama