Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

Shit 

všechny recenze uživatele

Rozhodně by bylo chybou brát tenhle film úplně vážně, ten tak ani nebyl natočen, už jen ta muzika napovídá, že se tenhle film musí brát s nadhledem a když to uděláte a nebudete si všímat občasných nelogičností, tak se u toho skvěle pobavíte Doug Liman, tentokrát z toho neudělal čistě akční záležitost jako to udělal ve filmu Agent bez minulost, ale tentokrát do toho vložil prvky komedie a výborný akce a stvořil skvělou zábavnou akční podívanou, která má jen minimum hluchých míst a svuj hlavní úkol pobavit dokonale splní. Obsazení Halvní dvojice se taky skvěle povedlo, myslim si že na paní Smithovou by se nikdo nehodil víc než Angelina Jolie a vcelku slušně zvládá i akční scény, totéž se dá říct i o Bradu Pittovi, ten je ve svý roli taky výbornej a jejich bitka v domě je opravdu skvostná. Jediný ce se dá filmu vytknout je slabší příběh, ale to už se dá snadno překousnout, ještě k tomu když je ve filmu sexy Angelina Jolie, lepší 4* ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výhoda filmu je, že se na něj dá koukat opakovaně a stále celkem obstojně pobaví. Nevýhoda je, že je to skoro jako film Allied, jen předvídatelnější a rozhodně vyvolá méně emocí a také bych si troufl říci, že má horší a méně napínavé akční scény. PS: Dříve se mi líbil více, ale není to jeden z těch filmů co stárne nejlépe. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Zlato, predsa nepôjdeme spať pohádaní.“ Pekné (ale nezaujímavé) telá a vybrúsené akčné scény – čakať od tohto hitu niečo viac, je blbosť. Jolie & Pitt si užili, Vince Vaughn tiež. A ja? Ani veru veľmi nie. Občas som sa zasmial (večera, počas ktorej hrdinovia aj diváci "niečo tušia"), inokedy uznal, že Doug Liman má akciu v krvi (autá, golfové palice, granáty, strelné zbrane, porcelán, päste). Nič viac tam ale nie je. Komerčný úspech tohto akčného sitkomu si vysvetľujem popularitou hereckého obsadenia, určite nie kvalitou (ktorú to nemá, je to len nudná jednohubka). 50 % ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Scénář je značně děravý, špiónský lore lajdácký a první polovina filmu je zbytečně vleklá expozice. Ale naštěstí to zachraňuje rámování sezením u vztahového terapeuta a skvostně kulminující druhá půlka. Ta se zapíše do paměti nejen skvěle rozehranými akčně-vztahovými scénami, ale také konečně onou dynamikou páru a chemií mezi protagonisty, které v první půlce zcela absentují. Ostatně také až v druhé půlce dojde na nějaké akční sekvence, přičemž jejich přednost spočívá v tom, že dokáže kombinovat moneyshoty s rozvíjením vztahu titulního páru. Ale přes to člověk velmi těžce zahání myšlenku, že navzdory zjevné ambici se tohle na "Pravdivé lži" prostě nehrabe. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená (možná nejsem zcela objektivní, a je mi to jedno) má to švih, má to šmrnc, má to vtip, trefné dialogy a hlavně sympatickou dvojku Brada Pitta a Angelinu Jolie, které to nejen sluší, ale mezi kterou to jiskří. Mr. & Mrs. Smith jsou „obyčejný“ pár , který se seznámil „před pěti nebo šesti lety“ a na který najednou padla ta „obrovská prázdnota“, které se říká manželství.. naštěstí, se do toho plete ta práce. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Když se John (Brad Pitt) plíží kanalizačním potrubím, Janin (Angelina Jolie) monitor ukazuje, že je na GPS souřadnicích 47.28N 12.46W, 35 stop pod hladinou moře. Tyto souřadnice leží v Atlantickém Oceánu severně od Španělska a ne v New Yorku. (Miro_CZ)
  • Brad Pitt (John Smith) údajně odstoupil od projektu poté, co z něj odešla Nicole Kidman a zdálo se, že se za ni nepodaří nalézt dostatečně kvalitní náhradu, ale vrátil se, jakmile byla obsazena Angelina Jolie (Jane Smith). (Specs)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama