Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go ego, go!!! . . . >Psychiatrická< (;-) gangsterka čili skvěle vystavěná, byť (i já přiznávám) poněkud překombimovaná hříčka o tom, že nejhorší nepřítel je nakonec jen ten, kterého si nosíme v nás... A nevěřte nikomu, natož sobě... Nakonec je to stejně všechno jen hra, že... ;-) . . . Mistru G.R. spolu s Mr. Greenem (na pohled ryze >kriminálnicky< výstižný Jason Statham) se každopádně zadařila skvostná verbální i vizuální hříčka, vskutku postmoderní lahůdka pro bystré a pokročilé, velké kombinátory a hráče v šach. Mat zmateným a potrefeným myslím... Myslím... ;o} . . . Ony totiž nemusí být nutně všechny filmy jen pro otupělé milovníky šablonkovitých příběhů plných žánrových klišé, natožpak pro emočně labilní ztotožňovače se s postavami, které stejně pochopili jen proto, že vše dostali naservírováno až pod nos jako pro blbé... Ano, byla to jen hra! Ale tahle partie byla skvěle rozehraná a musím se až smát, kolika zdejším mal(omysln)ým playerům se rozutekly myšlenky jak figurky po šachovnici, kolik že to protřelých znalců filmového konzumu nakonec zoufale tu hru vzdalo a přistoupilo na pat... Všichni spolu pak příznačně rozzlobeni na tvůrce filmu, protože to nepobrali a příčiny své prohry hledají v soupeři... Tak tak, i o tom byl totiž tenhle film! Nakonec - každému co jeho jest. Přesně tak, pane Ritchie... ;-] - - - P.S. Docela se i těším, až si tuhle jízdu s malým odstupem dám ještě jednou, teď už bez nutnosti se příliš soustředit (ejhle co si to režisér dovolil chtít po svých >konzumentech< ! ;-) a jen tak pro vychutnání, třeba i toho posledního tahu koněm (a kdo dřív uvidí koně, získává přece bod, že, Mirku Dušíne... ;o))) - - - - - (Poprvé viděno 20.2.2009 (ráno moudřejší večera ;-) na dvd, komentář zde mezi ufňukanci jako mnohý, mezi blaženými a trPĚ(T)livými pozorovateli pak s nadhledem devátý... - 20.2.2009) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kouřové signály hlásí: Nestav se kulkám do cesty!" Já jsem já, ale možná já jsem ty anebo já jsem on. Po konfrontaci s Revolverem je mi jasný jen to, že Guy Ritchie nebo já potřebujeme psychiatra. Stejně je to jedno kterej z nás, protože on je já. Ještěže nemám žádný ego, protože tím by se to trošku zkomplikovalo. Naštěstí se jedná jenom o to, kterej z chytráků je ten nejchytrákovatější, což je docela zábavný a ani není těžký to uhodnout. A jestli si mám z tohoto snímku něco pamatovat, tak jsou to nesnesitelný halušky, bravurní zabiják Třídič a neuvěřitelně smyslná děvka Lorda Johna. Pro tu bych vraždil. Třídiči, zařiď to! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie se po fiasku s "Trosečníky" chtěl navrátit na půdu originálních a vizuálně působivých gangsterek, pozval svého oblíbeného Stathama a hodil na něj paruku a pokusil se o chytrou a překombinovanou gangsterku, která na rozdíl od jeho předchozích počinů, měla mít vážnější tón. Bohužel se ke svým prvním kouskům, ani zdaleka nepřiblížil a ve výsledku zůstala jen chabá a nezábavná podívaná, která měla skrývat překvapivou pointu, která však působila hodně přepáleným dojmem a cesta k ní byla absolutně nezajímavá. Kdyby Ritchie nenatočil "Sherlocka Holmese" asi bych na něj zanevřel. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie vzal kameru, svou starou hereckou partu a vydal se do amerických kasin, aby si zahráli na gangstery vyšší úrovně, po cestě přibrali Luca Bessona, na letišti je vyzvednul Ray Liotta, při pohledu na Jasona Stathama usoudili, že jeho nový look s dlouhými vlasy a vousy vypadá cool, tudíž jim dali hlavní role a se vší vážností natočili spletitý příběh, ve kterém peníze, drogy a zbraně hrají až druhé housle, jelikož vnitřní démoni lidí na opačné straně zákona jsou mnohem závažnějším tématem, čímž nechci říct, že výsledné dílo je totální fiasko, ale bez černohumorného zlehčování působí celek příliš těžkopádně a překombinovanost děje nevěrohodně, tudíž tahleta otočka panu režisérovi určitě nesedla a mě (společně s větší částí divácké obce) též ne, ale díky přitažlivé formě bych ve druhém shlédnutí neviděl problém. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Revolver je jiný a odlišný, než klasický Ritchie i Statham. Pryč je rychlá akce, pryč je černý a svérázný humor, pryč je dokonalá krimizápletka... Tady se nám mísí kriminální drama s těžkým psychologickým filmem a podle mě tento žánr ne příliš sedí oboum dvoum... Až moc zamotaný film s místy šílenou kamerou stojí právem na vedlejší koleji jejich tvorby. Rozhodně to není sračka, ale oba mají navíc a tímto filmem se tak trochu minuli... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama