Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sasha Cohen je jako zastydlý rádoby reaper Ali G naprosto dokonalý. Ovšem pouze v rámci krátkých skečů a mystifikačních rozhovorů s celebritami. Ne v celovečerním formátu kde je sice i několik výborných gagů, ale jsou schovány v kupě "humoru bez humoru/satiry bez satiry". Takhle si zmrvit dlouhá léta pečlivě piplané alter ego je takřka na zabití. Cohen, a ostatně i Ali G, mají podstatně na víc. A těch pár dokonalých gagů na tom nic nemění. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle že je ten Sacha Baron Cohen z oslnivého Borata? Ali G je tuctovým "rise and fall of the idiot" filmem plným nefungujícho humoru, rozpačitých hereckých výkonů a trapnosti. Zatímco v Boratovi dokázal Cohen vtisnkout svému hrdinovi dokonale propracovanou komickou (pseudo)identitu, jako Ali G se vytrapňuje chabými pokusy o nabodobení "shame on you niggaz" dikce a gestikulace. Jeho kreace jako by spíše patřily na vánoční besídku nějakého pomenšího gymnázia či do estrády TV Nova... ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt masakr. Ali G je podobny hovado jako Tom Green, ale navic ma haldu vybornejch hlasek. Je videt, ze si Ali roli sam napsal, protoze to co predvadi by nikdo jinej nezvlad. Ostatni herci tam jsou jen proto, aby nahravali Alimu, ale taky mi prisly docela v pohode. Mozna tvurci mohli vypustit par nechutaren, ale v Aliho podani ani moc nechutne nepusobi. Vetsina vtipu je spravne sprostejch a uchylnejch a tak to ma u podobnejch komedii bejt. Film svizne odsejpa, do toho vyborna hudba a spousta skvelejch napadu. Nemam filmu co vytknout, bavil jsem se od zacatku do konce. Booyakasha! ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mam rad Saschu Barona Cohena a jeho blaznive bizarni humor taky. Tenhle film byla jen takova prvni vlastovka, takze sem od neho ani moc neocekaval ale mile me prekvapil - nektere pasaze sou k potrhani. Cloveka na prvni pohled upouta, ze se tento stresteny film neodehrava na americke pude, kde je neco podobneho bezne, ale podivame se do konzervativni anglie, zeme gentlemanu, caje o pate a ... parlamentu. A prave anglicky parlament hraje ve filmu zasadni roli. Moc dobrych hercu necekejte, sice je zde Charles Dance, melancholicky doktor Clemens z aliena 3ky, (ktereho uvolneny herecky styl se mi libi) ale tim vycet hvezd konci. Jenze cely film v podstate kociruje Ali G takze si ostatnich ani nevsimnete. Jak sem jiz napsal vyse, je to prvni celovecerak teto komedialni hvezdy a dalsi filmy mohou jeste prijit. Teprve pak ho budu moci soudit a pripadne odsoudit, zatim to vzhledem k jeho filmografii neni mozne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)
  • Město Staines, ve kterém se příběh odehrává, se rozhodlo poupravit své jméno na Staines-upon-Thames, tedy Staines nad Temží. Důvodem bylo vzdálit se od negativní pověsti, o kterou se postaral právě komik Sacha Baron Cohen. (x_silver)

Reklama

Reklama