Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Příjemný krátký animák, který rozvíjí osudy Ashoky a Hraběte Dookua. Každé z postav jsou věnovány tři epizody. Ty s Dookuem mě bavily víc. Ukážou nám jak a proč vlastně přešel na temnou stranu. U Ashoky zase vidíme její dospívání, výcvik i co dělala po rozpadu republiky. Určitě uvítám další sérii. "Ještě není pozdě." ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Přístup Disney ke Star Wars je strašnej. Viz nelogickej Obiwan nebo Episoda 9, která je absolutní nonsense. Tohle se ale povedlo a je to právě protože za tím stál Dave Filoni. Všech šest dílů se točí hodně okolo Count Dooku a Ahsoky Tano. Dozvíme se zde spoustu věcí, který nám chyběly u filmů a který nám doplnily střípky do skládanky. Dal jsem to na jeden zátah a bylo to super. Plus až a pár detailů krásná animace. PS: Strašně mě mrzí, že novou sérii nepřevzal Filoni :( ()

Reklama

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

S01: Velmi povedená směska minipříběhů, které rozšiřují příběhové pozadí především dvou divácky vděčných postav Ashoky Tano a hraběte Dooku. Dozvíme se tak mimo jiné například původ oblíbené Togruty nebo to, jak začal Dooku postupně pohrdat Republikou a propadat Temné straně Síly. Právě čtvrtá epizoda odehrávající se paralelně s koncem Skryté hrozby a ve které je nám konečně ukázáno, jak se z hraběte stal Sidiousův učedník, je z celé série nejlepší a navíc tu Filoni opět dokazuje, podobně jako v nejlepších epizodách Clone Wars, že ani v případě Star Wars se "animovaný" nerovná automaticky "pro děti". Tales of the Jedi je skvělá podívaná, která má díky svému konceptu široké pole budoucí působnosti a já se moc těším na další podobné zářezy do mého milovaného univerza. 9/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Retconny, fanservice a ošklivá animace k tomu. Epizody s Dookum obstaraly děj, který chyběl v Klonech útočí, epizody s Ahsokou ale neřekly vůbec nic (že patřila k nejlepším Jediům ví každý díky Clone Wars), přičemž pátý díl nebyl ani nijak vypointovaný (alespoň ne pro ty, kteří Clone Wars nesledovaly). Vlastně úplně zbytečná a banální hodina a půl Star Wars, ve kterých se Filoni už jen opakuje. Nejvyšší čas to předat někomu novému. 6/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdybych měl tuhle pidi sérii brát jako bernou minci pro to abych se konečně podíval na Clone Wars, pak bych se na ně nejspíš nepodíval nikdy. I na tak malém prostoru místy docela nudná série, která nepřináší nic nového ani objevného. Snad jen díl s hrabětem Dooku byl fajn, ale těch patnáct minut je jako nic...60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Planeta Raxus Secundus, zjednodušeně Raxus, sloužila jako hlavní sídlo Konfederace nezávislých systémů během Klonových válek a její hlavní město bylo sídlem konfederačního senátu. (Veskoslav)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama