Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Koniec 90-tych rokov a ich kultúrno-spoločenský odkaz v esteticko-brutálnej podobe. Explicitne odvážne dielo, ktoré neskonale pobaví hláškami, odkazmi, hudbou a esenciou doby. Do Chuckyho kinematografických pochôdzok priniesla jeho nevesta čerstvý prievan. O zábavu a nostalgiu máte vystarané iba v tom prípade, ak beriete povrchnosť zážitku s nadhľadom guilty pleasure a deviata dekáda vám koluje v žilách. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|58%| Dějově je to opravdu hodně slabé + ty postavy jsou tak nevýrazné a tupé. Ale nějak bych se tím moc nezabýval. Chuck a jeho nevěsta – to jsou hlavní herci. ;) Jedna vtipná scéna za druhou následuje a já se bavil až do konce. Už to není ono jako první dva filmy – ty byli prostě nejlepší. Ale neříkám, že to nezabaví. Furt to bylo správně krvavé, od panenek hláškující, tak proč to úplně stáhnout do pekel. Lepší průměr, nic víc ale! ()

Reklama

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná prdel. Chucky a Tiffany jsou vynikjaící dvojka s parádní chemií (navíc spolu mají sex a také odhalíme, že Chucky gumu nepotřebuje, protože je přeci celý z gumy), ovšem Jennifer Tilly je jako herečka dost příšerná, i když Tiff dábla skvěle. Chucky opět genálně hláškuje (a tentokrát nejen on), a jen málo černých komedií, je černých tak, jako tenhle čtvrtý díl Chuckyho, který je po jedničce prozatím druhým nejlepším v sérii. Nechápu to nízké hodnocení, ale nejspíš je to opět tím, že od toho všichni čekají horor, ale je to komedie a komedie mají i předvídatelnou zápletku a tohle je předvídatelné jako máloco. Navíc je tu spousta geniálních filmových odkazů, pošahanost Chuckyho a Tiffany nezná hranic a já se prostě báječně bavil. Tahle série (ačkoliv se to nezdá) zraje jako víno a Nevěsta je rozhodně povinnost, protože ačkoliv Chuckyho zabijí, on se vrátí ještě mnohem lépe, ačkoliv je umírání děsná otrava. Za mě 75%, parádní epizodka ze života masového vraha, který je teď už definitivně Z GUMY. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama