Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kinky camp full on. Jestli se série Chucky někdy brala vážně, tady po tom není památky a jde o nezřízenou absurditu, co se vnímá jako nezřízená absurdita odkazující na sebe sama i jiné hororové klasiky i soudobé trendy. Je dnes těžko pochopitelné, že se proti téhle sérii vedly protesty a byla vnímána jako jedna z nejškodlivějších věcí, co v kinematografii vznikly, která zkazí celou generaci. Tohle je hezká romantická komedie se vším všudy. I s gore. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrátil... hezky se nám vrátil: s moderním faceliftem a novou přítulkyní po svém boku. Kromě několika krvavých mordů, suchých hlášek a manželských hádek se tu ale taky souloží a hulí tráva. Nadhled tvůrců tím ale nekončí, jelikož fanoušky potěší i spousta odkazů na jiné hororové ikony jako jsou Freddy, Jason nebo Pinhead. Po Andym naštěstí už ani stopy. Místo něho je tu hollywoodská krasotinka Katherine Heigl, která sice bradavky neukáže, ale kulisa je to pěkná. Slušností bude zmínit metalový soundtrack, v němž našly prostor kapely jako White Zombie, Slayer, Motorhead, Judas Priest nebo Coal Chamber a Static-X. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

🎀✨ 𝕭𝖆𝖗𝖇𝖎𝖊, 𝖊𝖆𝖙 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 𝖔𝖚𝖙. ☆˖⁺ tak tohle bylo legendární! geniální hlášky, skvělí herci, úžasný scénář - bavila jsem se od začátku do konce. — chucky a jeho manželka tiffany se vydávají na cestu do new jersey, aby zde získali náhrdelník charlese lee raye, s jehož pomocí se hodlají převtělit z panenek do nového (lidského) těla. společnost jim dělají jade a jesse, mladý pár, který utíká před přísným strýčkem jade, jenž nepovoluje jejich zakázanou lásku. brzy se ale dostávají do bludného kruhu záhadných vražd a zjistí, že i panenky mohou vraždit… || ❝𝐈'𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐢𝐞𝐟 𝐨𝐟 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐜𝐞, 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭. 𝐈 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭. 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐱𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐢𝐟 𝐈 𝐰𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨 𝐫𝐮𝐧 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐨𝐝 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐨𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐬 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐥𝐨𝐨𝐤 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐞𝐚𝐫'𝐬 𝐄𝐯𝐞, 𝐝𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐦𝐞?❞ 👰🏼‍♀️🔪💋 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)
  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)
  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama