Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti vyčpelé dvojce i trojce je tento je tento díl jednoznačně lepší. Přidání nové vraždící panenky Tiffany a to, že z toho udělali spíše komedii než horor, tomu hodně pomohlo, protože jak bylo na předchozích dílech vidět, chudák Chucky už by to sám neutáhl a kouzlo jedničky se víceméně ztratilo. Vražd se tu samozřejmě dočkáme, ale není jich moc a nejsou ani kdovíjak zajímavé. Zato komediální prvky jsou zde vážně parádní. Obě panenky hází opravdu výživné hlášky. A nejen to... chcete vědět, jak to vypadá, když mají dvě panenky sex? Máte to mít:)! Navíc se docela povedla i hudba složená především z rockových skladeb. Zbývá dodat, že jsem se nenudila ani na chvíli a tak nemůžu jinak, než dát 4*. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po poslabšej trojke, ktorá sa ale dá stále vnímať ako slušné guilty pleasure, ide o návrat do formy, respektíve tam, kde považujeme túto sériu vo forme my, fanúšikovia. Potešil návrat k tematizovaní rodiny, tentokrát v humornejšom štýle, Andy nehľadá rodinu, ale sledujeme dva páry (skúste si tipnúť zloženie), ako sa vysporiadavajú s partnerským životom a príde aj nejakú tú svadbu. A dokonca aj na sex s "gumou". Poteší aj klasická postmoderna, odkazy tu sú síce doslovné, ale taký "pinhead" skrytý v aute vyvolá u niekoho strach, u druhého smiech. Len ten prvoplánový hard rock liezol dosť na nervy a radšej sa nebudem vyjadrovať k dobovému blond účesu jednej z vedľajších postáv. No a záver, ten záver... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

To už radšej trojku. Je síce neporovnateľne nudnejšia, ale aspoň sa nesnaží pchať humor do ságy, v ktorej humor nemá čo robiť. Tento diel je v porovnaní s pôvodnou "trilógiou" rúhaním a ja ho nenávidím. Nasledujúce Chuckyho potomstvo bolo rovnako príšerné. Sága sa k vážnemu duchu prvých troch dielov vrátila až v roku 2013 Chuckyho kliatbou. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už ale nebetyčná kravina fakt je. Dvě panenky a jejich road trip, během kterého zabijí pár lidí aby na konci jedna podsekla druhou a zachránila příšerně trapný pár nějakých lidí, kteří se děsně milují. Je to křečovitý, nevtipný a totálně nechutný, ať už se bavím o příšerných tricích, "sexu" nebo posledním záběru. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu se může směle považovat za výborného režiséra přes restarty. Dokázal nemožné když vrátil na hororovou mapu důstojně pana Krugera s mistrem Jasonem. Ještě dříve ovšem vdechl znovu život do zlobivé panenky Chucky. Odlehčený příběh mě sednul a potěšila vynikající narážka na jinou legendu Hellraisera. Za nejlepší scénu považuji, jako asi každý, sexuální chvilku ve které se Tiffany ptá jestli má Chuck gumu, ten jí odpoví že je přece celý z gumy, tak nač. Nač jej ona upozorní že z plastiku. Chucky ve spojení s Tiffany se moc neupejpali a jejich vraždící apetit byl ukojen 10 kousky. 50% PS: Málem bych zapomněl na vynikající playlist. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 15. července 1998 v Kanadě a v Kalifornii (USA). (Varan)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno