Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Ani neviem čo ma napadlo pustiť si tento film po toľkých rokoch keď som vedel že ma nikdy nezaujal. Detská hra 2 je u mňa na rovnakej úrovni ako prvý diel, čiže strata času. Horor čo nie je hororom lebo nevie vystrašiť a viac v ňom vidím komédiu. A pritom ani zasmiať sa na ňom nedá ale nič bližšie žánrovo nájsť neviem. Ajtak v rámci možností chápem prečo Chucky vyvolával ošiaľ v dobe vzniku a keď ste maloletý určite vie spôsobiť nespavosť. No objektívne ide o veľmi slabý film, ktorý okrem toho že recykluje sám seba, príbehovo neponúka nič zaujímavé a scenár je obohratá pesnička čo mieša slasher s lacným trilerom. Na odpad to ešte nie je no ďalšia časť už si iné hodnotenie nezaslúži ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První pokračování "Dětské hry" je jen dalším důkazem toho, jak lehce se dá promarnit obrovský potenciál... Oproti kultovní jedničce se jedná o nudnou, nevylézavou záležitost, která nemá daleko k frašce. Napětí vystřídal přihlouplý humor, tuctové vraždy ničím nešokují a ani samotný Chucky už není to, co býval... NEXT, PLEASE!!! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

První díl pokračuje kde skončil. Andy je v ústavu jelikož mu nikdo nevěří , že vraždila panenka, máma je ve cvokárně a vůbec se tu neobjeví. Ty dva poldové co viděli, že panenka je živá tam taky nejsou vůbec. A tak je Andy na vše sám. Dostane se do pěstounské rodiny, která už vychovává dospívající krásnou dívku. Nejdřív ,ale vyrobci panenek dají znova dohromady Chuckyho, který schořel , aby zjistili jak to bylo s tím jeho "životem" samozřejmě to ved jen k tomu, že se opět probudí a jde si pro tělo Andyho. Ten se to marně snaží nové rodině říct, ale ty mu jak jinka nevěří, jenže postupně to odnáší učitelka ,otčím i náhrádní máma. Jen jeho nevlastní sestra pozná, že je to pravda a snaží se mu pomoci. Ale sama musí dávat pozor ,aby ji Chucky nepodříznul. Až se dostanou do továrny na panenky, kde dojde k rozhodujícímu střetnutí. Je to hodně podobný jako první díl. Slušná, ale průměrná podívaná. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Slabé. Chucky je (klasicky) nezničitelný parchant, který se vrací za Andym, aby si s ním vyřídil účty z minula. Spousta nelogičností, už to nepřekvapí tolik jako jednička. Klukovi nikdo nevěří, svým přístupem mu dospělí způsobují další traumata. Atmosféra nulová, další díly nemám v plánu. Schválně, co nabídne chystaný seriál. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na moje velke prekvapenie sa mi dvojka pacila o trochu viac ako jednotka. Chucky pusta genialne hlasky a klaje ako pohan:) Ale to nieje jediny dovod preco dava vyzsie hodntenie ako som dal jednotke. Uz spominane oci boli velmi vydarene aj ked boli pre mna dost predvidatelne:) A nakonies si zahrame hru Chucky says.......CHucky says...move your ass:)) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Pôvodne mal film začínať scénou zo súdneho konania, kde riešia udalosti z predošlej časti série, pričom Catherine Hicks sa mala znova objaviť v úlohe Karen Barclay, no pred začiatkom natáčania sa od toho upustilo. Niektoré prvky tejto scény sa ale neskôr objavili v snímke Curse Of Chucky (2013). (FromHell)
  • Důvodem, proč je na obalu k filmu, kde Chucky drží rozevřené nůžky kašpárkovy na pérku kolem krku, nápis "Sorry Jack, Chucky's back", je skutečnost, že se tento kašpárek jmenuje v Americe "Jack in the box". (Lajty)

Reklama

Reklama