Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V předchozích dílech měl Chucky konkrétní cíl a plán, jak ho dosáhnout. Tady se zdá, že prostě běhá po základně a straší lidi mnoha nadbytečnými a kroky, protože co by taky dělal jiného, že? Opět mě mrzí, že zajímavý námět není důsledněji propracovaný - ale to se na to asi dívám moc dnešní optikou, kdy každý horor potřebuje být chytrý. Chucky má prostě srandu, a tak to má asi být. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly mnohem slabší, málo epické, sevřené nudným a nenápaditým prostředím vojenské školy. Navíc malý zulukafr Tyler byl strašlivě otravný a cukrkandlový hošan Andy jakožto vojenský kadet směšný. Ale třeba karikatura vojenského holiče byla vtipná a De Silva byla sexy. Průměr, chvílemi mě to bavilo, chvílemi nudilo... ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, kvality předchozích dvou dílů to nedosahuje, ale i tak jsem se příjemně bavil. Justin Whalin jako Andy je více než solidní a Brad Dourif si Chuckyho evidentně užívá. Finále sice není tak uspokojivé jako geniální závěr druhého dílu, ale i třetí díl stojí za zhlédnutí. Sice už asi nadhodnocuji, nicméně Chucky je zkrátka skvělým oživením jinak stereotypního mariňáckého prostředí. Trilogie je završena. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia radikálne zmenili prostredie a spočiatku sa zdá, že toto rozhodnutie dopomôže k skvelej hororovej atmosfére. Nemilo potom prekvapí, že postupom času sa dostávame do lesa a finále sa odohráva už niekde úplne inde. Pričom finále na chodbách a v miestnostiach kasárne by mohlo byť minimálne tak dobré ako naposledy v továrni. Chucky musí ísť na vec trochu inak, pretože zdravotná indispozícia a nehoda nevyvolajú toľko rozruchu ako vražda, dlho tento systém prácičky udržateľný nie je. Trojke chýba onen dôležitý rozmer chýbajúcej rodiny, Andy síce stále hľadá svoje miesto vo svete, ale Mancini to v scenári dostatočne neakcentoval. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Mancini si asi vzal dovolenku a poriadne sa na nej zhúlil, pretože takýto chabý scenár si nezaslúži ani hajzel ako Chucky. Andy v podaní trtka zo seriálu Superman tiež zrovna neočarí, a dokonca ani samotný Chucky, ktorý ziape na celé kolo ako chuj a škerí sa horšie ako keď seriem. Zbytočné, nudné a neplnohodnotné pokračovanie. R.I.P. Chucky... ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)
  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)

Reklama

Reklama