Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

CHUCKY JE ZPĚT A V PLNÉ SÍLE!!! "Dětská hra 3" má snad vše, co postrádal těžce promarněný druhý díl. Perfektní atmosféra, mrazivá hudba, sympatičtí herci, působivé akční sekvence a tuny opravdu vypečených lekaček - to vše činí z tohoto nenáročného horrůrku druhý nejlepší díl série. P.S.: Strašidelný zámek prostě nemá chybu!!!:-)) ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ani hororová atmosféra tu už nieje, aj hlášky už nie sú také pikantné a tie lepšie sú doslova vykradnuté „I´ll be back.“ Zaradenie deja do vojenskej školy nebol veľmi dobrý nápad a Chucky tu ani poriadne nevraždí (jedna obeť dostane infarkt pri pohľade na Chuckyho, ďalší sa len hodí na granát a to že vymení slepé náboje za ostré to nie je zlý nápad ale...) takže nie je o čom. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)
  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)

Reklama

Reklama