Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones je v službách amerického zákona, ako skúsený lovec zločincov na úteku, stále dobrý. Predvádza tu svoj osvedčený herecký štandart. No bohužiaľ už nenaháňa nikoho tak charizmatického ako bol Harrison Ford, ale je na stope gambatého Wesley Snipesa. Už to ani zďaleka nie je taká zábava ako pri "Utečencovi". Zbytočné voľné pokračovanie filmu, ktorý ďaľšiu časť rozhodne nepotreboval. "Šerifovia" boli pre mňa sklamaním na plnej čiare. ** ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský prefabrikát. Wesley Snipes s jehněčím výrazem „Byl jsem zneužit k tajné operaci“ mě hrozně štval a přál jsem mu aspoň 25 let natvrdo. Za naivitu a za to samoúčelné, rádoby dramatické slaňování po fasádě věžáku při instalaci kamery, kterou by normální člověk v klídku umístil v okně na parapet. Pěkná havárie letadla sice potěšila a propagátor pistolí značky Glock, policejní buldog Tomy Lee Jones odvedl svou práci dobře a jako kulomet na své podřízené chrlil záplavu (v reálu nesplnitelných) rozkazů, aby mu nevychladli, ale i tak - lehce zapomenutelný film. A zatímco Uprchlík opravdu prchal (a já s ním), tohle dílko se prostě jen mrcasí kolem a jen občas někam zbůhdarma popoběhne. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Šerifové jsou skvělý film, který tentokrát nestojí ani tak na postavě uprchlíka, ale hlavně na Lovci Samu Gerardovi. Příběh je tentokrát záhadnější než v Uprchlíkovi a míří až na nejvyšší místa tajných služeb USA. Akční scény jsou špičkově natočené, obzvlášť honička v bažinách je nezapomenutelná - některé záběry by stálo za to zvěčnit jako fotografie (nebo spíš plakáty). Pro mě rozhodně klasika a příklad dobře natočeného thrilleru - tak jako "první díl". Jo a hudbu dělal Jerry Goldsmith;) 80% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Uprchlíka. Opět uprchlý neprávem odsouzený vězen a na stopě má opět US Marshall. Snipes neni herec jako Ford. Jemu jdou dobře akční scény a nedělá mu problém sem tam ta nějaká hláška. Jenže sympatie jako Dr.Kimble si nevykopá! Snad jedině Tommy Lee Jones opět skýtá onu kvalitu. To ani nestačí. Stopaž je šílená. Pul hodka by ukratit šla. 50-60% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Snipesovi povedlo. Klobouk dolů. Na Uprchlíka Šerifové sice zdaleka nemají, ale pobaví a to nemálo. Tommy Lee Jones si asi řekl, že opakování je matka moudrosti a střihl si stejnou roli z Uprchlíka. Paradoxně nejlepší postavou je hlavní záporák, jehož jméno zde z určitých spoilerových důvodů zveřejnit nehodlám. Vynikající kamera, slušná hudba, holohlavý Snipes a Tommy Lee "Uprchlík" Jones. No řekněte, není to skvělý? ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Všetky autá na cintoríne majú kalifornské poznávacie značky, aj keď scéna je natočená v New Yorku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama