Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

castor 

všechny recenze uživatele

Světe, boj se. Další populární televizní seriál se dočkal filmové podoby. Hlavní hrdiny jsou tentokrát jakási študácká děcka, legrační přilby a přiléhavé trikoty zůstávají, jalový scénář i připitomělé výkřiky jakbysmet. Ale tehdy to fenomén byl, to se musí nechat. Takže nostalgie tu jednu hvězdu přeci jen vykouzlila. ()

Reklama

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem na tom byl v kině, dodnes si pamatuji jak mě přišel tenhle film dementní a hláška "MORFUJEM" a následné střihy na jednotlivé hrdiny jak řvou svá jména (šávlozubý tygr....) je jedním z nejtrapnějších co jsem měl tu "čest" vidět. Tohle není film, je to hromada ho**n kterou cítím do dnešních dnů. Než toto doporučuji krmit rybičky, nebo čučet do pračky - zábava je to mnohonásobně větší. ()

creativek odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si na tenhle film našel znovu volnou chvíli,když už jsem u toho jako malý proseděl tolik času s otevřenou pusou a touhou být taky Power Ranger. Jediné co k tomu mužu napsat je: dětem do 10 let přistupné. Trikově slabé, dějově plné slizu, trapné. Morfovat už rozhodně nikdy nechci... ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som tento film videl asi stokrát. Je to film z 1995 a síce efekty v porovnaní s Terminátorom alebo Jurským Parkom zostarli dosť zle, na tú dobu sme na to čumeli ako na zjavenie. Videl vôbec niekto s miestnych erudovaných tento film? Alebo proste musíte preukázať svoje recenzentské kvality plácaním odpadov len z princípu? Lebo podľa hodnotení mám pocit, že pár ľudí to fakt videlo a potom sa ostatní prišli iba "prejaviť". Nejakí ľudia tu porovnávajú túto vec s tým pseudofilozofickým, preplácaným, "hlbokozamysleným" (ale inak štýlovým) Evangelionom... To sa snažíte o čo, konkrétne? PR nikdy nemali byť konkurenciou k EVE ani ku Gundam. Ano, ak porovnávate triky zo súčasných Marveloviek s týmto, tak to nevyzerá dobre. Tento film má všetko, čo potrebuje mať Power Rangers film pre cieľovú skupinu. Slušnú výpravu, efekty, akciu. A ako bonus Paula Freemana ako brilantného Ivana. Odporúčam tento dokument o tom, aký vlastne zázrak tento film je a koľko roboty na ňom bolo spravenej a že vyzerá ako vyzerá s tým rozpočtom, čo mali (asi pätinový rozpočet oproti veľkými filmom v tom roku!). A aj práve preto dávam 4*, pretože na svoju dobu to bol naozaj vynikajúci počin. Ktorý možno dnes už nenaplní očakávania dospelého náročného diváka... Ale to ani absolútna väčšina kalsických sci-fi filmov (Star Trek, etc) a napriek tomu to neodpadujete. Je a ako som to už niekoľkokrát napísal: vytiahnite si to zo zadku a neberte sa tak vážne, dobre? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Podle původního scénáře měli Rangeři bojovat proti obrovským krysám, které vytvoří Ivan Sliz. Jelikož kostýmy nefungovali tak, jak se zamýšlelo a působily příliš „nízkorozpočtově,“ byly krysy nahrazeny potvorami, které ve filmu Ivan stvoří. (HellFire)
  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)

Reklama

Reklama