Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Bukiet odpad!

všechny recenze uživatele

Áááách! Původní seriál patří k těm, které si vždy rád vychutnám. Kdykoliv nechtěně natrefím v TV na Strážce vesmíru, vždy fascinovaně hledím na celý díl až do konce, zhypnotizován blbostí děje jako králík hladovou kobrou. Ale tohle veledílo trvá pětkrát déle než jeden díl seriálu a i jako hloupý králík bych musel nakopat pitomé kobře, která by mne tak dlouho hypnotizovala. Zas tak velký masochista nejsem. ()

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem na tom byl v kině, dodnes si pamatuji jak mě přišel tenhle film dementní a hláška "MORFUJEM" a následné střihy na jednotlivé hrdiny jak řvou svá jména (šávlozubý tygr....) je jedním z nejtrapnějších co jsem měl tu "čest" vidět. Tohle není film, je to hromada ho**n kterou cítím do dnešních dnů. Než toto doporučuji krmit rybičky, nebo čučet do pračky - zábava je to mnohonásobně větší. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Před dávnými časy přišel do města Angel Crowe bojovný Zordon. S pomocí své přítelkyně Alpha 5 vybral šest bojovníků a obdařil je nadlidskou mocí. Identita těch šesti zůstala utajena. Tradice trvá dodnes. Nejlepší postavy příběhu jsou Bagoun a Lebka - bez debat. Jsou to nejzajímavější na tomto příběhu. No a ještě Hudba, ta je taky celkem povedená. CITÁT - Ajajajajajaj............ Tentokráte se šestice bojovníků utká se silou, která se vymyká lidské představivosti. To zlo se jmenuje Ivan Slizoun. Ano je to pro hodně malé děti a tak bych možná ani neměl hodnotit, už to prostě vidím tak nějak jinak, jinýma očima. Trikově je to však velmi zaostalé a tak hodnotím za dvě. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo kolik z vás, co se tady předháníte o to, kdo vtipněji urazí tenhle film a jste v mé věkové skupině, (20+/- To znamená, že vám v dobách největší slávy Strážců vesmíru mohlo být tak 7-12 let) tento seriál skutečně sledovalo. V té době byli Strážci prostě cool a sledoval je skoro každý, takže tohle odpadování trošku nechápu, ale na čsfd si na tento fakt už pomalu zvykám. Rozhodně říkám, že Power Rangers: Film do černých čísel nepatří, i když si odmyslím nostalgii, kterou k této ,,stupiditě" cítím. Protože ten film má prostě styl. Kdo z vás v té době nechtěl být jedním z party a ve volném čase skákat s padákem, dělat salta na in-linech a občas si odskočit na záchranu vesmíru. Navíc má film povedenou vizuální stránku (hlavně cizí planeta se povedla), kdy všechno hraje všemi barvami duhy. Navíc je tu dobře natočená akce, která je podtrhnuta říznou hudbou. A film má také výborné masky (Ivan neměl chybu) Škoda jen, že filmová podoba mého v dětství oblíbeného seriálu ustoupila od chlapíka v kostýmu předstírajícího Megazord k digitálním trikům. Takže dávám 3* a jednu hvězdičku přihazuji za hru na Sega mega drive, které jsem se jako malý něco nahrál :-) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Aj vy máte vo svojej kolekcii filmy, ktoré všetci okolo vás neznášajú, no napriek tomu vás bavia? Pre mňa to je jednoznačne "Mighty Morphin Power Rangers." Možno za to môže fakt, že som s týmto vyrastal a videl ten film miliónkrát, no ja mám tento film rád z čisto nostalgických dôvodov. Plus je super, že sa všetci herci zo seriálu dostali aj sem a mali sme ich možnosť vidieť pokope. Boje boli super, komédia ma baví, plus ich tímová spolupráca a boje v zordoch proti Ivanovi Slizovi v mojich očiach fungujú. A bavil som sa pri tom náramne ako desaťročný a bavím sa pri tom aj teraz. Keby sa ma niekto spýta, či by som to objektívne zhodnotil ako kvalitný film, tak by som jednoznačne odpovedal - "Nie!" Už len kvôli tým efektom v tomto filme. Ale na druhú stranu máme všetci radi svoje vlastné hovadiny, na ktorých sa bavíme. A keď sme spolu s kamarátmi sedeli pri telke a pozerali epizódy "Power Rangers" a morfovali sme spolu s našimi hrdinami. To boli časy, na ktoré sa nezabúda, a rozhodne ma bude tento seriál baviť aj po rokoch. Rovnako ako tento film. Takže moje hodnotenie neberte v tomto smere ako objektívnu záležitosť, ale čisto osobnú a nostalgickú. A nikto mi mojich "Power Rangers" nezoberie. A dúfam, že si tú nostalgiu pripomeniem aj v tohtoročnom filme Power Rangers a vytvoria opäť parádny Megazord na boj. Takže držím palce. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)

Reklama

Reklama