Reklama

Reklama

Možná přijde i kouzelník

(pořad)
  • Slovensko Možno príde aj kúzelník
Komedie / Hudební
Československo, 1982, 16x50 min

Kamera:

Petr Čepický

Účinkují:

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jiří Korn, Zdeněk Srstka, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Ondřej Havelka, Jaroslava Kretschmerová, Josef Dvořák, Jaroslav Čejka (více)
(další profese)

Zábavný cyklus Možná přijde i kouzelník se zapsal nejen do zlatého fondu televizní zábavy, ale především do paměti několika generací televizních diváků. Zásluhu na tom má především trojice jeho moderátorů Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Jiří Korn a jejich jedinečný humor, který uplatnili napříč každým dílem tohoto legendárního cyklu. (Česká televize)

(více)

Diskuze

IvoP

IvoP (hodnocení, recenze)

Já bych rád někde zjistil, kdy se odvysílaly v TV jednotlivé díly. Pamatuji jeden díl z 27.6.1987, z 21.5.1988 díl "Předávání Fanoušů" (repríza 8.12.1990). Scénka s maďarštinou (Mätyldeyii) byla myslím hned v tom prvním díle (odvysíláno na podzim 1982).

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Skoda ze uz neni pokracovani s televarietem nejlepsi shou,zato dneska fuj.

johnys

johnys (hodnocení, recenze)

Kultovni klasika, nema chybu, kam se hrabe dnesni trapne bulvarni obsceni prisprostla zabava komercnich televizi...

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

já nevím, co vám pořád vadí...na "čísla" v dnešních "zábavních" pořadech se nedá ani koukat ani to poslouchat....písničky z tohoto pořadu se mi líbí....není to "komunistická zábava"...to může napsat jen.....nebudu urážet...domyslete si,co si o takových "komentářích" myslím....je to prostě kvalitní vtipná zábava...

Reklama

Reklama