Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (318)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná nuda. Jistě, bylo tam několik opravdu zajímavých momentů - vtip s "puškou pro negry", příjemně absurdní závěr, několik dalších momentů (včetně krvavého překvapení během muchlování). Ale to je pohříchu asi pět minut z hodiny a půl: dál se celým filmem táhne nuda, nelogické až směšné chování schematicky klišovitých postav, spousta zmateného pobíhání a kde nic, tu nic. A s tím, kde se vzala nákaza, jež je schopná člověka sežrat zaživa během dvou tří dnů, si taky mohli tvůrci dát víc práce. Zkrátka, na Rothovi bylo vidět, že se snaží a hodně ho to baví. Ale kromě několika klišé vlastně nic neukázal. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Aj po tretom zhliadnutí u mňa tento film dokázal vyvolať zimomriavky aj smiech. Áno, scenár je suchý, ale to v žiadnom prípade nekazí atmosféru (hlavne v nočnej domácnosti). Čo by ste čakali od rozpočtu 1.5 mil.$? Pustiť cez noc, zapnúť sluchátka na vysoký stupeň, ponoriť myseľ do deja. And here we go.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů, který se objevil v mé sbírce. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem z něho byl naprosto unešený, teď už jsem lehce vychladl, ale pořád se mi dost líbí. Největším plusem je skvělý scénář a výběr herců. Ti předvedli hodně solidní výkony, které určitě stojí za pochválení. Stejně tak se mi líbily i samotné efekty, které mě v mnoha případech doslova dostali. Nej scéna z vany a kůlny. Škoda jen, že režisér nenatočí něco podobného i v dnešní době. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Akokoľvek E.Roth týmto stokrát prevareným hororom zažiaril ,ďalšími snímkami si už dobré meno neurobil a zatiaľ iba potvrzuje ,že tento krvavý horor ostava jeho najlepším filmom.Prečo niekto nechápe nadšenie P.Jacksona z tohto krváku?Možno aj preto, že nevedia , že Jackson rovnako krvavo začínal.Dosť nízke hodnotenie ma prekvapuje , v rámci žánru kvalitne odvedená práca.Poctivý krvák s eko posolstvom.Niet nad dúšok čistej pramenitej vody...70% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Skupinka teenagerů se vydává na super úchvatný výlet, aby si užili prázdniny, na které jen tak nezapomenou. Už takhle krátký popis děje stačí, aby si divák řekl, že to bude další klasický slasher horor. Naštěstí zas takové klišé se nekoná. Mladou krev tentokrát nevraždí bestiální zabiják s maskou, pilou, nožem nebo nějakým jiným ostrým předmětem, ale celkem stylově VIRUS. Ano, to tady skutečně nebylo. Bohužel je to jediný světlý bod scénáře. Jinak je to rutina. Jeden se nakazí, pak další a další a další... až nakonec dospějeme k celkem zajímavé pointě. Herecké výkony jsou celkem ucházející, i když co bysme asi čekali od neznámých(zřejmě začátečníků)herců. Prostředí strhnout dokáže a spolu se zajímavou kamerou se nabízí zajímavá podívaná, kterou podtrhuje velmi nadaný režisér, který dokázal vše ukočírovat s přehledem a připravil si tak půdu pro hitovku HOSTEL. Film je to sice slušný, ale stačí se podívat jednou, na víc to prostě nemá. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • V závěrečných titulcích je muž v králičím kostýmu zmíněn jako "We'll never tell" (nikdy vám neřekneme). (SHI-SHA)
  • Eli Roth a producent Evan Astrowsky dali meno šerifovi Fruminovi podľa svojho obľúbeného profesora ruštiny Borisa Frumina. (beso74)
  • Během silniční kontroly nalezla policie u jednoho člena štábu figurínu zohaveného těla. Policisté ho považovali za sériového vraha a mířili na něj zbraněmi, dokud je nepřesvědčil, že jde jen o maketu. (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama