Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (317)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu cítiť iróniu a že film sa neberie vobec vážne.Policajt na bicykli a ešte s tými totálne debilnými dialógmi.Jasne že to natočil Roth,u tohoto režiséra si už pomali zvykám na bizarné filmy v jeho ponatí,čím bizarnejšie tím lepšie a tato nemože byť výnimkou.Ale až tu som sa dozvedel načo všetko sa može použiť Listerine a ja naivný som si myslel že len na ústnu hygienu,strašný omyl.A tie herecké výkony boli veeeeeĺmi zlé aj postavy sa chovali neskutočne nelogicky.Zas jeden z filmov kde logika ustúpila nechutnosti. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Netuším, prečo Eli Roth robí dokumenty o histórii hororov, netuším, prečo je ako tvorca hororov tak oslavovaný, niektorými považovaný za vizionára, netuším, prečo Cabin Fever zožal relatívny úspech a chválu, tuším ale, že ak sú na celom filme najlepšie prsia Ceriny Vincent a scéna, v ktorej prstuje počas sexu svojho chalana do zadku, zrejme je niečo špatne. Aby však všetko bolo fér – prostredie lesov Severnej Karolíny je nádherné, eskapády Jamesa DeBella ako Berta bavili, je tu napätie a vizuál nevyzerá lacno, maskéri odviedli kus dobrej roboty. Radšej dve silné hviezdy ako tri slabé z ľútosti. A ten pes zasraný skarhaný... (x) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy Eli nebyl úplně v prdeli, aneb vítejte v Horečce srubové noci.. Hujer ze třídy Quentina Tarantina bezesporu zaslouží pochvalu za to, že nevraždí nějaký hillbilly v lacláčích, jehož sestra a matka jsou jedna a tatáž osoba, za originalitu některých scén (holení, osahávání pod dekou, harmonika) a taky za vynechání tradičních klišé šablon podobně laděných snímků, kdy první seznamovací půle je jen chozením kolem horké kaše za účelem budování nějakého vztahu na ose divák - ústřední charaktery. Tady kolem ní sice chodí taky, ale ta bohatá paleta vulgární mluvy, sobectví a buranismu mi přišla oproti jiným snímkům přirozenější. Co vám mám povídat, já měl vlastně celou dobu lehký úsměv na rtu a podpořil ho i scénář, který je místy primitivní jako výzbroj pygmejského bojovníka (kopí a tříštivé mango). A dejte už konečně někdo Dennisovi ty lívance! ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je prvým ani posledným, ktorý nám zobrazuje nevinných teenagerov nemilosrdne zomierajúcich v smrtiacom tichu lesnej chaty, ale určite je jedným z tých, ktoré sa oplatí mať doma v poličke a ukazovať ho priateľom. Za prvé - napätie tu je. Kto ho tu nevidel, asi to pozeral cez deň. Za druhé - jeden z hercov mi, neviem prečo, pripomínal Johnnyho Deppa, čo určite malo vplyv na výsledné hodnotenie. :) A za tretie sú tu dve scény, na ktoré som zízal s otvorenými ústami. Možno tu je spústa klišé a logických dier, možno to má viac než dosť divný koniec, ale otvorene priznávam, že by som osobne bozkával nohy tomu, kto by zariadil, aby sa takýchto hororov točilo viac. A aby sa k nám dostávali do kín. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Poměrně pěkně podchycené téma s nulovými až zápornými hereckými výkony, přehnaně samoúčelnou nechutností a zbytečně debilním překombinovaným koncem. U dvou lekaček mi ztuhl úsměv a jednou jsem málem vrhl. IMHO je blbost dotáčet po sedmdesáti minutách pěkně vygradovaného a ukončeného příběhu další materiál, jen aby diváci měli za své prachy poctivou hodinu a půl ať to stojí co to stojí. Mít to menší rozpočet, být točené na digitál a nechat hrát trochu míň vyhulené a víc afektované herce, mohla to být totální pecka jako kdysi Blair Witch. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Film při rozpočtu 1,5 milionu dolarů vydělal 22 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Inšpiráciou Eliho Rotha k natočeniu tohto filmu bola jeho vlastná skúsenosť s vírusom napádajúcim kožu, ktorým sa nakazil pri návšteve Islandu. (Jello Biafra)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama