Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Hrozná ptákovina. Nevím co k tomu více dodat, měl jsem problém to dokoukat do konce.

Uživatel Jello Biafra smazal svůj příspěvek.

VeverkaDK

VeverkaDK (hodnocení, recenze)

Náhodou, mě se tenhle film moc líbil. nejprve jsem o něj nic nečekala ale celkem mě překvapil! ... nevím proč je pro vás tak špatnej, ale holt každej má jinej vkus :/

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Na zcela vydojené téma celkem vkosné, sice ne až tak originální, ale rozhodně lepší než blbeček s nějakou sekerou, co nemá nic lepšího na práci než běhat 20 let po lese a strašit teenagery... Jedno z lepších béček tohoto tipu, jinak není moc co dodat. Herecké výkony za moc nestály, klasicky přehnaně typické charaktery jednotlivých postav.

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

Za me si Cabin Fever rozhodne 5 * zaslouzi. Parta teenageru co si vyjedou na vylet, tak tento napad je opravdu nevycerpatelny a tezko uverit, ze i pres nekdy snadno predvidatelne situace si film zachoval svou originalitu a umi divaka udrzet u obrazovky. Prostredi, ktere malokoho prekvapi je tu vykomprenzovano vtipnymi hlaskami, ktere stridaji eroticke a nechutne sceny (v jednom pripade kombinace obojiho). A uplne nejlepsi je konec, u ktereho bylo snad kazdemu jasne, ze prijde pokracovani.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Buboo: Dneska je těch "hororů" tipu pětadvacetiletý teenagerové jedou za dobrodružstvím, je až moc. Ve dvojce už ani nechybí styl: "Blbej kluk je s dobrou holkou a jinýho dobrýho kluka to sere." Ale musí se nechat, že tenhle je i přes to jeden z nejlepších. A co se dvojky týká, musím říct, že mě dostal hlavně ten konec.

Buboo

Buboo (hodnocení, recenze)

Pár scén je solidních a v nechutnostech se tvůrci vyžívali. ale celkově je to průměrný až podprůměrný film. Rozhodně však nepatří na samé dno.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

poiuytrewq: Stoprocentně souhlasím. Skvělý a originální nápad. Taky jsem dal plný počet, protože tenhle film ukázal tu pravou bezmoc a zoufalství.

poiuytrewq

poiuytrewq (hodnocení, recenze)

Nevím proč,ale tento horor se mi velmi líbil.Podle mě má Eli Roth nápady dobré.Líbilo se mi,že tam nebyl žádný vraždící maniak (jak už to teď v hororech bývá),ale smrtící nákaza,ze které se neproměníte v zombíky,ale budete hnít za živa.I když první polovina byla trochu nuda,všechno se spravilo druhou polovinou,kdy jsem chtěla dát 4*,ale díky výbornému konci,který spíš připomínal nějakou komedii,jsem dala plný počet.Víc takovýhle hororů a ať se jdou magoři se sekarama nebo duchové ženské,která vypadá jako bílá paní vycpat.

UN

UN (hodnocení, recenze)

vzdy ked ide v TV tak si toto nenecham ujst proste masicko :D a najviac mam rad koniec ako borec vybehne z chaty :D

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

jediné, prečo mi pri tomto filme naskakovali zimomriavky bolo, že som to už asi tretíkrát videla v polospánku a vždy som otvorila oči, keď sa ukázal niekto zohavený, ...teeeraz som predtým pozerala Sirotinec a o poschodie vyššie plakalo bábätko, pustila som si telku, že zaspím a tam toto... ako horor veľmi zlý, ako prsty do krku úžasný

GothRot

GothRot (hodnocení, recenze)

Tento film sa mi pacil, a to ze ho natocil Eli Roth som sa dozvedel az zo zaverecnych titulkov. Davat filmom nizke hodonotenie len kvoli menu autora a hladat nejaku psychologiu postav v (modernom americkom) horrore je hlupost... Este vacsia ako tato (prijemnym sposobom nechutna a do nie-kazdemu-pochuti "sick" humoru odeta) zvrhlost.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Já to viděl v době kdy s o tom filmu moc nikde nepsalo a Rotha jsem vůbec neznal. Film mně docela zaujal. Pro mně bylo příjemné především to, že tento film určitým způsobem vybočuje z řady dnešních rádoby hororů vyvražďovaček. Docela dobrý horor ve starém stylu.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Velmi pěkný filmek od kterého jsem celkem nic nečekal, ale příjemně překvapil. 4*.

Lebron

Lebron (hodnocení, recenze)

Když sem k tomu sedl tak sem čekal že to bude zase nějaká obyčejná vyvražďovačka mladíků v lese a hned od začátku sem typoval kdo by to moh bejt :))) Ale todle bylo zas něco jinýho a musím říct fakt dobrýho, po dlouhé době sem se zase zažral do filmu... některý ty hnusoty byly fakt perfektně udělaný až to nahánělo hrůzu... a mělo to dobrej spád a žádná nuda..

 (hodnocení, recenze)

V tomto " horore " som nenasiel ani jednu scenu pri ktorej by mi naskakovala husia koza...ale samozrejme koli tomu som nedal najnizsie hodnotenie...Ale aj ti herci sa chovali ako tupci...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Všimněte si prosím toho co napsal Hellblazer :) To je opravdu skvost. jinak je to samozřejmě kravina, ten film.

Rodriguez

Rodriguez (hodnocení, recenze)

Celkem slušně průměrný horor, rozhodně bych s kámošema nikam nejel!! Napíjte se vody a kolotoč se může roztočit......

Luki.V

Luki.V (hodnocení, recenze)

MEzi žánry chybí komedie.. i když možná nechtěná... bože pokud si eLi opravdu myslí že takhle má vypadat "pocta" hororrům tak opravdu potřebuje do léčebny. Nejgeni(t)álnější scéna je holení nohou... ano proč ne? Každý přece po smrti kamarádky, když všechny požírá masožravej virus a nikde není žádná pomoc dostane chuť za*ukat si s prvním koho potkám a pak si spokojeně holit nohy a deset minut sledovat jak se mi přitom z nich odlupuje kůže a maso... bomba!

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Eli tímto filmem dokázal přinejmenším to, jak zvrhlým smyslem pro humor oplývá.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě skouknul trailer na HOSTEL, který mi dal zcela za pravdu. V tom traileru je absolutně KULOVÝ! Silně připomíná SAW, ale zatímco trailer SAW je tou nejděsivější upoutávkou, jakou jsem kdy viděl a i po několikerém shlédnutí mě z něj mrazí, trailer HOSTELU je naprosto o ničem. Neměli by nás trailery na film nalákat, místo aby nás odrazovaly? Nebo jsem se měl podělat strachy z nějakého chlápka z gumovou zástěrou a prstu v kleštích?

dave allen

dave allen (hodnocení, recenze)

Průměrná teen-vyvražďovačka, kde místo psychopata řádí neznámý virus.

Hovado

Hovado (hodnocení, recenze)

Velice chutnej film,kterej dávali na nově po půlnoci pak se po něm poěkně usínali,ale že by to byla nějaká klasika či něco převratnýho to néé akorát další horor z řad krvelačných vyvraždovaček!

Hellblazer

Hellblazer (hodnocení, recenze)

Film som videl minimálne pred rokom, žiadnu cinemu som nečítal ( ale rád by som ) takže to prečo som dal tejto "sračke" to ko * bude asi v niečom inom......

choze

choze (hodnocení, recenze)

Neznám nesnesitelnější muka než když na CSFD najdu u totální sračky hromadu čtyřhvězdičkových hodnocení. Vlastně ano znám - když se ukáže, že ono nepochopitelné kladné až nadšené hodnocení ji provází i v zahraničí, jak vyplývá z rozhovoru s Eli Rothem v prosincové Cinemě. Neříkám, že to není zajímavý člověk, ale určitě to není a pochybuju že kdy bude zajímavý filmař. Nebýt aktuální NOCI S NABROU ENOU BŘITVOU, znělo by jeho líčení jeho nového filmu plného mučení zajímavě, ale takhle... Myslím, že tak jako se o CABIN FEVER píše, že je to nepodařené SMRTELNÉ ZLO, o HOSTELU se bude psát, že je to nepodařená SAW: HRA O PŘE ITÍ.

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama