Reklama

Reklama

Fullmetal Panic!

(seriál)
  • Japonsko フルメタル・パニック! (více)
Trailer
Japonsko, (2002–2018), 20 h 6 min (Minutáž: 24–30 min)

Předloha:

Šódži Gató (kniha), Dódži Šiki (kniha)

Hrají:

Sacuki Jukino, Tomokazu Seki, Akio Ócuka, Mamiko Noto, Šin'ičiró Miki, Majumi Asano, Susumu Čiba, Takehito Kojasu, Jukana, Hiroši Naka, Mikako Takahaši (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Kaname Chidori je krásná šestnáctiletá Japonka, studentka střední školy, která nijak nevybočuje z běžného chování středoškoláků. Ovšem Kaname Chidori je něčím výjimečná. Je totiž jedna z whispered - lidí s vrozenou znalostí Black technologií. Když se japonská protiteroristická organizace Mithril vedená šestnáctiletou kapitánkou Telethou Testarossou dozví, že slečnu Chidori chtějí unést a využít na zdravotní pokusy, pověří jednoho vojáka, aby ji 24 hodin, 7 dní v týdnu hlídal. Tímto úkolem je pověřen mladý seržant Sousuke Sagara. Sagara ovšem jako správný ochránce vidí v každém, kdo se k slečně Chidori přiblíží, teroristu. A tak organizace Mithril a hlavně seržant Sagara budou mít plné ruce práce, aby Kaname ochránili. (Roby)

(více)

Recenze uživatele pekas k tomuto seriálu (2)

Fullmetal Panic! (2002) 

Zapoměl jsem hodnotit, tak to napravuji. Je to poměrně zábavná serie, která těží ze setkání totálně zeleného mozku Sagary, který je v běžném životě naprosto nepoužitelný a běžné školačky, která ho postupně kultivuje. Mezitím probíhají akce na únos této školačky, protože má jakési tajuplné schopnosti, které se dají ve vojenské oblasti využít. A Sagara je členem speciální organizace, která ji musí chránit. Hlavně je to povedený mix akce, romantiky a zábavy, který se mi líbil. 90%. Po skončení série ubírám, protože to ke konci už taková zábava nebyla. 80% ()

The Second Raid (2005) (S02) 

Lepší než jednička (Full Metal Panic!), horší, než dvojka (Full Metal Panic? Fumoffu). Je to jako jednička na vážnější notu, je tam ještě míň legrace, než v jedničce a víc psychologie postav. Ale má to větší spád. Hlavně mě naštvali posledním dílem, kdy si evidentně zase snažili nechat pootevřené dveře pro případné pokračování, které se ale nekoná. Takže jsme se zase nedozvěděli, která ze superkostí, Kaninka či Tessa, dostane přednost u Sagary. Nebo jestli zvítězilo studium? : ) 81%. ()

Reklama

Reklama