Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Na pohled velmi pěkná, docela příjemná romantická komedie, v níž mě překvapila Nicole Kidmanová svým sex-appealem, ale nejvíc mě posadil na zadek Will Ferrell, který i tímto potvrdil, že je opravdu vynikající komik, neboť i trapné vtipy v jeho podání působí směšně. Jinak je to ale spíše průměr, nebýt Farrella, tak se u toho asi podělám nudou. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Špatná romantická rádoby komedie ve všech směrech.Špatně napsané,špatně zahrané(s výjimkou Cainea) a špatně zrežírované. Hlavní dvojice se k sobě vůbec nehodí a nevím kdo z nich je blbější a pomaleji chápe.Bylo mi tohoto filmu docela líto,ale celkově jsem se zasmál jenom jednou,což mi na romantiku se zvučnými jmény opravdu nestačí. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vyloženě katastrofa to není. Přežít se to celkem i dá, nutno říct, že hlavně zásluhou Willa Ferrella, který podobné typy sebestředných hlupců ovládá jako málo kdo. Ovšem ani on nezabrání prostičkému příběhu a ještě nudnějšímu scénáři zakopat hluboko pod zem potenciál, jinak poměrně originální a slušně obsazené komedie (zasmál jsem se všehovšudy 3x, takže slovo komedie je třeba brát s rezervou). ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Nejen že Nicole tu vypadá jako andělský diblík, ale taky je to docela zábavná záležitost. Bez Kidmanové by to nejspíš nebylo ono... protože ona to hraje tak dokonale a kouzelně, že si ani nemyslíte, že to hraje... je svérázná, šmrncovní a prostě svá. Fakt se mi to líbilo, i když film jako celek, je slabší, takže je to spíš průměr... ale každopádně to bylo neskutečně bezprostřední a uchvacující :-D ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ani tentokrát mě Will Ferrell nepřesvědčil o tom, že je komik. Jeho samolibému blbečkovi jsem se za celý film jen párkrát pousmál (nesmál jsem se ani jednou) a víc nic. Na Bewitched jsem se ale díval hlavně kvůli přítomnosti Michaela Cainea, který díkybohu nezklamal. Scény, ve kterých se tenhle bard objevuje, patří k těm suverénně nejlepším. Škoda jen, že filmaři vůbec neuzavřeli jeho příběhovou linku.... Za Cainea tedy jednu hvězdu, druhou za (doslova) okouzlující Nicole, za pár fórů, které si střílí z natáčení sitkomů, a za závěrečný strýčkův výstup. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Celý film bol natočený v Kalifornii, v USA. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama