Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších teen komedií! V tomhle filmu je krásně použitá ta americká nafoukanost, s níž naši hrdinové vstupují do každého evropského zapadákova, natěšeně loví evropské holky a holdují alkoholu, který je zde povolen již od 18 let. Nejvíce mě v tomto směru pobavil krátký výlet do Bratislavy, která byla znázorněna jako zašpiněná díra plná plorozpadlých činžáků, v níž jste s necelými dvěma dolary nejbohatším občanem státu- to opravdu nemělo chybu. Ale vůbec celý scénář je tak úžasně bláznivý a nápaditý, že jsem se rád nechal unést a zúčastnit se toho nejskvělejšího výletu, jaký kdy Američané ve staré dobré Evropě pořádali.. Jen mě teď trochu mrzí, že nefandím Manchesteru United, jejich fanklub je fakt super! 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rozhodně „neodpadová“ záležitost, jak by se mohlo zprvu zdát. Přesto spíše úsměvná (než-li vtipná) báchorka o tom, kterak jedna záměna jmen může vykřesat jeden šílenej trip po Evropě. Napříč zvyky a tradicemi nás provede kvarteto kamarádů (tři průměrní hošani a rozkošná Michelle Trachtenberg) a dočkáme se i několika překvapení (bordel máma Xena, potetovanej Matt Damon, sociální Východ, malý Hitler, několik českých tváří a slušné množství párů koziček..).. Není to nic takového, jako když se člověk těšil po peripetiích s Jimovým koláčem na druhé Prcičky, ale tvůrci se určitě nemusejí stydět. Hodnocení pomáhá i absence fekálního humoru, nicméně jednou bohatě stačilo!! ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí mě moc mrzelo, že se účastníci Eurotripu nepodívali do Česka. Pak jsem si řekl, že to tak bylo lepší, než aby to dopadlo jako se Slovenskem :D Uspokojilo mě alespoň, že se to točilo u nás. Mohli vypravit lepší vlak, né takovej ošuntilej :D Road Movie je to suprová, skvěle jsem se bavil po celou dobu. Zábavné situace každou chvíli... "miskůzy" ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Při natáčení scény na nudistické pláži si Jacob Pitts (Cooper Harris) nechtěl sundat šortky, protože si užíval, jak nepohodlně se musí cítit všichni ostatní. (HappySmile)
  • Producenti Alec Berg, David Mandel a Jeff Schaffer si měsíc po vydání filmu na DVD koupili kopii i pro sebe. Ovšem jak později zjistili, byla to pirátská kopie, což je celkem ironické vzhledem k tomu, že na DVD vzkazují každému, kdo by chtěl film falšovat: "Fuck you, pirate!" (HappySmile)

Reklama

Reklama