Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Seriál, které tvořil mé mládí a naučil mě vstávat v 5 hodin ráno. To mě nutí k zamyšlení: jak může být vůbec BeyBlade považován za jeden z nejhorších seriálu? Musíme se uvědomit, že seriál byl určen pro děti ! Nepotřebujete, aby seděla logika a vše do sebe zapadalo jako v Interstellaru, nepotřebujete ani perfektní scénář nebo filmové efekty. Potřebujete pestrost, humor a hlavně akci. Což podle mého BeyBlade plní na 100%. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Další z rodu nejdětštějších anime, které možná mají své místo na slunci, ale které dělají skutečně hodnotným legendám ostudu a snižují v povědomí veřejnosti obraz anime jako celku. Káčovina bez nápadu, a dokonce i bez občas vtipných zvířátek jako byl třeba Pikachu...ještě že za pár let po tom ani pes neštěkne...jenže přijdou další jim podobní...ach jo... ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Nevím, kde to bere hodnocení odpad. Je to skvělé, pro děti jako tvořené. Nyní bych se na to už nedíval, ale jako malý jsem to měl rád stejně jako Pokemony a Digimony. Starší generace sledovaly krtečka a z kazeťáku poslouchaly pohádky ovčí babičky, ale má generace vyrůstala na tomhle a podobných japonských věcech. Je to akční, je to hezké na pohled, je to japonské a co je hlavní, nemá to žádný smysl. Je to prostě blbost, ale dobrá blbost. ()

AntiasKing 

všechny recenze uživatele

Prostě kus nezapomenutelně skělých chvil v dětství. A kdyby nebyl tenhle seriál, tak by jsme se k tomu vůbec nedostaly. A kupodivu jsou zde skvělé písničky (a to v Japonských kreslených seriálech moc často nebývá), které to všechno skvěle doplňují. Za zmínku stojí například "Never gonna take me down", "Round after round", "All across the nation", "Swing low" a pár dalších. Ten kdo to v dětství nezažil prostě nemůže chápat DOKONALOST té hry. Jasně, že když jste to neznali a poprvé jste se na to podívali jako dospěláci, tak vás to nebavilo a hned jste tomu dali "Odpad!", to je pochopitelné. Teď už mě to taky nějak zlášť nepřitahuje, ale dobře si pamatuji jaké to bylo předtím, zlaté časy. Já nevím, ale mě a partu kámošů a i ve škole nás to všechny chytlo na stopro ... a rozjelo se to na plné obrátky. Najednou to měl každý, a když jste patřil k jedním z nejlepších tak jste to měl najednou ve škole úplně jiné (kdo to nepochopil, tak to byl můj případ). Řekl bych, že to je o dost lepší než Pokémon, i když ten nás chytl na delší dobu, ale přestali jsme ho hrát kvůli věku. Pokémon je prostě pro děti tak do 12-13 let maximálně. Pak přišel na řadu Beyblade, ten se sice neudržel tak dlouho, ale stálo to za to. Na chodbě v baráku se to roztáčelo o stošest. "Záporáci" tady nemají ty trapné kecy jako ostatní. takže to dost drží nad vodou. A když jste v té době sledovali jen pokémony tak vám ty "kreslené efekty" co se děly v aréně přišly vážně cool. Postavy to samé, tady jste si hlavně oblíbily záporáky, protože tady neměli, jak už jsem zmínil, ty trapné kecy, kvůli kterým ale není třeba tento seriál házet do Odpadu. Říkám, kdo nezažil v dětství, nemá právo hodnotit!!!! (Což je tu většina) 80% ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Po éře všelijakých Pokémonů, Digimonů byl Beyblade jeden z mých oblíbených před-pubertálních ranních seriálů a i když se snažil svést se zmiňovanými hity a snažil se "vymývat mozky" dětem, prostě mě to bavilo. Samozřejmě teď bych to hodnotil jinak, beru to s nadhledem a hlavně tak, jak bych to hodnotil kdysi. ()

Reklama

Reklama