Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

Jespi 

všechny recenze uživatele

Všechny tady ty odpadové hodnocení poztrácí smysl. Nemůžete pohádku pro děti hodnotit v pokročilém věku, i mě se to zdá jako ta největší blbost, největší nesmysl, s trapnými dialogy a ještě stupidnějším dějem a ani nevím co mě to popadlo, vrtátit se do dětského věku a pustit si náhodně jednu epizodu, každopádně si pamatuju, že jako malej jsem to neskutečně žral a líbilo se mi to, takže nemám důvod to hodnotit podle svých současných dojmů. 70% ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem se na to díval.Tak tu začíná hodně komentářů.Obvykle pokračují větou,že toho litují,že je to blbost apod. Jenže můj komentář vypadá asi takto: Jako malý jsem se na tento seriál díval,jako na spoustu další pořadů pro děti.Ale v tomto případě nelituji,že jsem se na to díval,což je opak většiny těch případů. ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najlepšia Beyblade séria, len neviem prečo má na CSFD najhoršie hodnotenie zo všetkých. Vysvetľujem si to nasledovne: tí, ktorým sa Bayblade páči si pozreli aj iné série a ohodnotili všetky. Tým, ktorí ho v láske nemajú ohodnotili túto sériu, prípadne ju hodili do jedného koša k ostatným beybladom a ohodnotili to odpadom. No ak dali odpadom tomuto, neviem ako by hodnotili nasledovné série, ktoré už vôbec nie sú tak dobre spracované ako táto. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

A poučen z předchozích nezdarů. Sestrojil elektrickou kytaru...Chci říct: A poučen z hlavního problému Pokémoů(nůůůůůůůůůůdáááááááááááá) udělali Beyblade, který je o něco méně originální než Pokémon, ovšem má lepší animaci a hlavně je to 100% nadupaná akce. Ne, nedělám si srandu, mně se to fakt líbilo :) ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Po éře všelijakých Pokémonů, Digimonů byl Beyblade jeden z mých oblíbených před-pubertálních ranních seriálů a i když se snažil svést se zmiňovanými hity a snažil se "vymývat mozky" dětem, prostě mě to bavilo. Samozřejmě teď bych to hodnotil jinak, beru to s nadhledem a hlavně tak, jak bych to hodnotil kdysi. ()

Reklama

Reklama