Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Vxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Já chci těch 5 milionů dolarů za to, že jsem to dokoukala!!! Ale tak vážně, já si dvakrát rozmyslím, než hodnotím jako"odpad!", ale tohle se jinak nedá. Žádná sympatická postava, tím pádem žádný favorit. Hudba otřesná. (Ale fakt, nejdřív tam poslouchají hiphop, pak tam zní ztřeštěný rock a nakonec opera, která má jako vytvořit nějakou kulisu?!) Naprosto nic... (BTW: Oni se pokoušejí prostřílet beton, ale nikoho nenapadne zjistit, kam vede ten výtah, kterým jim chodí jídlo...?! ODPAD! ()

desolator6 odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde v polke som si myslel, že sa asi poserem od smiechu! Ako čítam komentáre.... no teda.... 6 miliónov. To asi dali tie peniaze tým na konci čo mali tie bágle. Ale vážne ľudia!!! Pri tomto musel plakať už scenárista keď to písal! Predstavujem si niečo na spôsob "Bože ja som kokot, ja som takýýý kokot..." Potom horko, ťažko zaplakal režisér, potom herci a celé to hovno si museli odniesť diváci. Toto by som vymazal z povrchu zemského. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Manželé, kněz, policajt, tenistka, raper, návrhář, odsouzená a tanečnice jsou uvězněni v domě. Všichni byli uneseni. Jsou kýmsi vyzváni, aby začali hrát hru na jejímž konci zbude jen jeden z nich a ten získá 5. mil. Policista má jako jediný u sebe pistoli. Zpočátku ty zabití vypadají, jako nehody, nebo v afektu. Pak se to, ale slušně rozjede. Za každé krvavé divadlo dostanou přeživší více jídla a pití. I přes pomalejší začátek se vyplatí si počkat na závěr. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Přesně toto je názorný příklad, kdy od sebe uživatelé csfd opisují (a filmu vyčítají neoriginalitu). Kdo si alespoň trochu potrpí na psychologické horrory a thrillery, musí se mu tento film líbit. Je třeba si položit několik otázek. Např. za jak dlouho člověk v takovémto prostředí ze sebe shodí morální zábrany a stane se z něj zvíře. Kdy si uvědomí, že druhá "náhodná" smrt přišla krátce po té první "náhodné" a krátce po ní přijde "třetí" náhodná. Toto je pravá reality show, po které volám od jejího zavedení v komerčních televizích. Jen kamery a žádný kontakt s pokusnými lidmi. Pak by se vidělo i ve vile Vyvolených nebo Big Brothera, jací lidé vlastně ve svém nejhlubším nitru jsou, když musí řešit extrémně zátěžovou situaci. Chápu, že někteří diváci tyto aspekty neřeší a řešit nechtějí. Já mám psychologické filmy rád a už se těším na někdy možné druhé kolo, které bych ale nesměroval cestou Saw, nýbrž ještě více psychologickým způsobem. Kdo by se na to potom ale díval, když podle celkového hodnocení tohoto filmu jsou většina diváků ignoranti? ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

V porovnání s jakýmkoliv Saw či Kostkou naprostá zívačka.. Chyběla atmosféra, tajemno a aspoň závan strachu či překvapení. Nikdo ze zúčastněných mi nepřišel ani nějak zvlášť sympatický, zkrátka slabota. A přitom zde potenciál jistě byl - škoda takhle promrhaného námětu :( Tošku lepší 1*, ale 2* zkrátka nedám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama