Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Nahláškovaná stylová akční jízda obalená technickým hávem ala MTV, která potěší jak vysokou mírou výskytu sexy slečen (v případě nestárnoucí Demi i jedné paní), tak i nepřeberným množstvím songových koláží všech žánrů, o různých kamerových vychytávkách nemluvě. McG to měl v ruce vždy a já si tenhle biják vždy na plný pecky užiju. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co můžete čekat od filmu, jehož originální název mluví o úplných trotlech?;) Spoustu akce, žádný smysl čehokoliv, děsně cool postavičky, a abych nezapomněl, pěkné roštěnky. A k nim ještě Demi Moore, jejíž scény jsou tím nejlepším, co druhý díl andělských mršek nabízí. Billa Murraye, skvělého znuděného zmatkáře se stylem nahradil neskvělý nudný pablb původu exotičneho, a jeho scény jsou pro mě (a tím pádem i pro film;)) naopak tím největším záporem. Z lasičky sice možná umřete a MC Hammer je taky pořádná šupa, ale celkově to prostě je slabší než jednička - a tak dám (vzhledem k obsahu) slušných 50%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Charlieho anjeli: Na plný plyn" už frčali aj v prvej časti a teraz ešte viac zatlačili na pedál. Má to rýchly spád od začiatku do konca. Viac ako stominútová, akčná exhibícia troch hollywoodskych sexi girls. Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore tu každú chvíľu menia svoj outfit a ocitajú sa v šialených, nebezpečných situáciach. To je asi tak všetko, čo môže ponúknuť tento film. Mne to však v tomto prípade stačí, pretože im to bohovsky sekne. Sú to kočky. Energický celovečerný videoklip. *** ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tohle už bylo přece jen příliš over the top. Už to není taková výplachová zábava jako u jedničky. Humor je upozaděn přepálenými a občas hrozně sestříhanými akčními scénami. Srandy je tu poměrně málo, ještě nejlepší mi v tomhle přišly nedorozumění mezi Lucy Liu a Johnem Cleesem (btw. ten, chudák,celý film hraje akorát s jedním vyděšeným výrazem). Ale holky mají pořád super prdelky:) ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pomalejší bullet-time, přiléhavější latex, vypilovanější vibrace jistých nejmenovaných partií, ještě ztřeštenější, rychlejší, hlasitější, to jsou noví Andílci. Videoklipový nářez je oproti jedničce ochuzen o jakékoliv příběhové těžiště a (pravděpodobně správně) sází na to, že tohle léto vysuší naše mozky a degradovaný zbytek těl bude zírat na omáčku bez knedlíků naprosto pobaveně. Nevím, osobně jsem tímto downgradem zklamán a Andílci se v mých očích už bez debat dají označit jako bezmyšlenkovitá popcornová jízda, přesto jsem se ještě pořád královsky bavil. Film neztrácí tempo, vizuálně je nabroušený jako břitva, hodně nahlas tam hrají Prodigy a holkám... těm to sekne pořád. Pokud se někdy dočkáme trojky a ta poběží ve stejném tempu, mozek už nechte stoprocentně doma. Teď Andílci kolidují přesně na hranici stravitelnosti... ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Motorkářské závody byly natočeny u uhelného dolu v San Pedru, kde byla uměle vytvořena trať. (The.r.y)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama