Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování jedničky. Atmosféra je celkem podobná, ikdyž se film odehrává v létě a ne ve školních lavicích. Vrátila se většina postav. Je zde opět dost trapných a vtipných scén. Velkou zásluhou na tom má jak Jim, tak Stiffler a ostatní ze známé party. Dvojka měla opět romanticko dramatický nádech. Kdy ke konci vše dobře dopadlo. Opět bylo zde dost pěkných písní, které se do filmu hodily. Film hodnotím na 95% = ***** ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pokiaľ chalan povie, s koľkými spal, vydeľ to troma. Ak to povie baba, troma to vynásob.“ Dvojka sa drží osvedčených pravidiel pokračovaní, takže ak v origináli Jima nachytal otec pri masturbácii, teraz ho nachytá pri sexe. Pravda, tvorcovia sa snažia zasunúť ehm posunúť zápletku novým smerom. Ostatne, panictvo stratíte len raz. Dvojka teda rieši väčší problém – čo s druhým sexom, ktorý je svojím spôsobom ešte väčším postrachom? Psychológiu nečakajte, no smršť vtipov má miestami vysokú úroveň (obzvlášť Biggs zvláda údery do zvonov a hádzania o steny na jednotku). Len čo začnú štyria hlavní kamaráti nudiť (okrem Biggsa skoro stále), prichádza na scénu tornádo Stifler - a začína šou! Vrátili sa všetky tváre z minula (Jimov otec, Alyson Hannigan, Stiflerova mama) a potešia parafrázy na najlepšie vtipy prvej časti (sex prenášaný z izby do celého sveta, Stifler ponížený ľudskými tekutinami) a "nové nápady" (retardovaná trúbka, sex po telefóne, sekundové lepidlo). ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Steve Stifler: - "Byl jsem pochcán!" & Steve Stifler: - "Tantra? Co to kurva je - tantra?" & (Stifler běží s robertkem.) Jim Levensten: - "Co to tu děláš?" Steve Stifler: - "Hledám další lesbický pomůcky." Jim Levensten: - "Kdes to našel?" Steve Stifler: - "U Finche v prdeli." & John: - "Tehle mejdan se dá nazvat jediným slovem: Výbordelnej!" & Matt Stifler: - "Víš, že máš nádherný oči?" slečna: - "Oh! Jsi roztomilej." Matt Stifler: - "Jsi fakt pěknej kousek." slečna: - "Díky." Matt Stifler: - "Není zač. Chceš si zašukat?" & (Nadia táhne Shermana do ložnice.) Nadia: - "Ošukej mě, úchyle!" ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama