Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování “prciček“, skoro na stejné úrovni jako první díl! Máme tu starou známou partu, která si vyjela udělat mejdan do domu u jezera! Prvky příběhu jsou přibližně stejné jako v prvním dílu, ale v jiném prostředí. Jsou tu opět výborné vtipné scény a super vtipné hlášky! Staří známí opět excelují a je to fakt zábava! Prostě super teenage komedie se svým nezaměnitelným kouzlem a opět s výborným závěrem filmu! 4 hvězdy. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pokud panuje divácká spokojenost s tímto druhem filmařiny, potom nelze než kroutit nechápavě hlavou. Samozřejmě, je tento druh určen pro úzkou diváckou skupinu, která bude chrochtat blahem, ale ti ostatní? Zřejmě jim stačí vzít již jednu vyprodukovanou představu o dospívání s trapnou zatuchlostí, která se vydává za duchaplnou hravost, přežvýkat ji v jiném pořadí, ale ve stejných kruzích a nechat topit postavy v identických hromadách výtrusů. Co je na tom zábavného, vtipného, nebo napínavého? Atraktivní mladá lízátka, která odhalují svá pevná a smyslná těla, pro mě nejsou znakem příjemného filmového prožitku. Hlavní postavou je opět Jim Levenstein (Jason Biggs), jehož autoři nechávají vláčet stejně neschopným přístupem v oblasti sexuality jako předtím. Navíc i s totožnými protějšky a identickým výsledkem. Hlavní ženskou postavou je flétnistka Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) a její bezprostřední přístup k erotice v soukromí. Následují Jimovi přátelé při společném vzepjetí sil po ukojení sexuálního nedostatku: věrný Chris "Oz" Ostreicher (Chris Klein), bezradný a marně doufající Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), odměřený Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a vulgární omezenec Steve Stifler (Seann William Scott). Největším lákadlem filmu je sen většiny dospívajících hochů Nadia (půvabná Shannon Elizabeth) a její vytrvalé hledání budoucího úspěšného nekňuby. Z dalších rolí: světáčtější kamarádka Jessica (Natasha Lyonne), bývalá Kevinova přítelkyně Vicky Lathum (Tara Reid), Ozova křehká přítelkyně Heather (Mena Suvari), zoufalý pozér Chuck Sherman (Chris Owen), Jimův chápavý otec Noah Levenstein (Eugene Levy), atraktivní provokatérky Danielle (půvabná Denise Faye) a Amber (půvabná Lisa Arturo), Steveův stejně pozérský mladší bratr Matt Stifler (Eli Marienthal), či náruživá Finchova bohyně Jeanine Stifler (šarmantní Jennifer Coolidge). Dospívající mládež je otrokem svého nevybitého chtíče, alespoň dle americké představy. Je to hloupé, navíc v jiné verzi pouze opakuje to, co už bylo řečeno předtím. Bez špetky osobního přínosu a nějaké snahy o překonání sebe samotného. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama