Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

campix 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol predsa len "prvý diel", ale dvojka sa mu minimálne vyrovná. Pre mňa je aj trochu "atraktívnejšia", lebo jednotku som už videl veľakrát, pričom toto ešte riadne "napozerané" nemám. Ale ešte teraz vo mne doznieva ten neovládateľný smiech, ktorý som zažíval pri pozeraní. Svižné, zábavné, minimálne nechutné... Čo viac si priať? ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Chlapci sú už viac ako rok na vysokej a sále sa podaktorým nepodarilo zasunúť. Prázdniny a dom na pláži sú pre tento pohanský akt zblíženia to pravé. Do cesty sa im ale stavia čoraz viac prekážok. Herecké obsadenie: V podstate sa stretávame s totožnou zostavou ako v prvom diely. Stifler to podpísal a tak je ozaj o zábavu postarané. Prevedenie: Finálna zápletka je veľmi podobná prvému dielu, možno s tým rozdielom, že chalani sú už starší a tak sa scenáristi mohli pustiť do oveľa odvážnejších scén. Pocity: Zábava dobrá ale je to v podstate ako cez kopirák. Jednotka sa radí medzi kultové záležitosti filmov pre mladistvých a toto je jej obstojné pokračovanie ale čakal som trocha viac. Pridaná hodnota: Pokračovanie kultovej teenege komédie, ktorá kedysi udávala trendy. 77% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Film v našich kinech navštívilo 371 714 diváků a vydělal 31 856 217 korun českých. (Stocki)

Reklama

Reklama