Reklama

Reklama

Noroi

Obsahy(1)

Dokumentárně zpracovaný horor nás seznámí s pátráním Masafumi Kobayashiho po paranormálních úkazech. Jeho žena zahynula během požáru jeho domu a on sám je nyní nezvěstný. Snímek, který se nám dostává do rukou, je posledním dokumentárním dílem dokončeným těsně před těmito událostmi. Jsou všechny vyšetřované události na sobě nezávislé a nesouvisející, tak jak se na první pohled zdá? Máte odvahu být svědky dokumentu podobnému The Blair Witch Project, ale tentokrát z prostředí Japonska a tamější mytologie? (Cedr)

(více)

Recenze (154)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Zrovna plagiáty u filmů mi moc nevadí.Kolikrát je napodobenina lepší originálu a kde by byl vývoj čehokoli bez napodobování? Ale ta téměř doslovná citace ze závěru Blair Witch (vyústění bitky v baráku,těsně před požárem) mě teda zrovna moc nenadchla.Tudíž se pro mě vrcholem filmu stal noční mejdan u svatyně. Ale jinak napínák jak má bejt,to zas teda jó. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně lepší než Záhada Blair Witch i když ani v tomto případě nemohu jít na čtyři hvězdičky, jelikož některé momenty mě přišly dost směšně (hlavně ty ve kterých vystupoval pan Hori) místo toho aby byly děsivé. I tak se ale druhé projekci vůbec nebráním. Protože Noroi má pár opravdu zajímavých scén. 65% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílenost! Tahle forma dokumentu mi Kupodivu Sedla od začátku to bylo zajímavé, místy atmosférické.. Pokusy na dětech byli Super:) Nejvíc mě snad z celého filmu Štval ten Ohyzdný Jasnovidec.. Co se neustále škrábal od toho smradu, kde pobýval.. Ten smrad táhnul z obrazovky až ke mně!! POsledních 10 Minut se to rozjelo v Neskutečné Psycho, že to Svině ještě neviděla! Filmu uškodila dlouhá stopáž.. A plno nesmyslných nudných keců.. Škoda.. Jestli se někdo kouknul na film Podruhé.. Tak mu závidím tu Výdrž! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jo tohle mě zklamalo. Po hodně kladných ohlasech jsem čekal něco ve stylu Blair witch project, tedy film kde se budu bát a budu napnutej. Bohužel film se mi splnil tak z poloviny. První půlka je dobrá, ne moc strašidelná ale dokáže navodit kvalitní atmosféru. Bohužel pak se film rozmělňuje a ty výslechy u toho blázna začali být více méně nudné. Je tu sem tam kvalitní scéna která se snaží vyděsit ale bohužel jakoby režisér nevěděl jak člověka vystrašit tak to prostě ustřihl. pro mě průměr. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Hliníkový pomatený jasnovidec se chopil své role dokonale, to je plus. Taktéž i Masafumi se mi líbil, jeho zaujetí, výraz a pátraní po stopách démona KATAGUBA. Schválně jsem si večer to slovo zkoušel nahlas vyslovit a můžu říct že zní opravdu strašidelně. Snímek potěšil, ale že bych z něho měl extra strach.. to zas ne, i přesto že představa pojídaní embrií je značně drsná. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Kromě názvů studií, která se podílela na výrobě filmu, nejsou uvedeny žádné závěrečné titulky. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno