Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Asyláci, vy jste paka :-D Tohle je fakt k neuvěření, další nechtěně komediální zářez společnosti Asylum. Samozřejmě, vesměs je to nuda k posrání, ale za ty výbuchy smíchu tomu tři dám:) Takhle, ono to celou dobu vypadá jako laciné porno, každou chvíli jsem čekal, kdy se na sebe máma s dcerou vrhnou a rozjedou nějaké orgie. I ten barák vypadá jako z porna. A byl to hnusný barák, bydlet bych tam nechtěl, úplně z něj sálá domov, fakt, asi jako v levném hotelu. A ten hasičák na zdi! Nebo, venku jasný den, okna září, ale uvnitř domu tma jako v prdeli a musí si svítit, co to? Opravdu dobrá komedie. A jen mě to utvrdilo v tom, že nikdy nechci vidět původní Paranormal Activity, které tady Asyláci, jak je u nich zvykem, tak dobře našvédovali. Urazil bych se kdyby mi to někdo pustil a to proto, že tohle je aspoň blbé, tak je to sranda, ale vidět něco podobného míněného vážně, tak si radši vypíchnu oko, než bych se unudil k smrti. A prosím všechny filmové tvůrce: NECHTE UŽ TĚCH POSRANÝCH REÁLNĚ VYTŘEPANÝCH KAMER!!! Tfuj. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když se nějaký snímek dočká velikých diváckých ohlasů a fenomenálního finančního úspěchu, stanou se následující věci. A: Tvůrci okamžitě hlasitě hovoří o sequelu. B: Jiní filmaři k němu začnou svá budoucí díla přirovnávat a připodobňovat. C: Část fanoušků bude kvůli přehnaným očekáváním zklamána, další části se ten film zprotiví, neboť na něj odevšad budou muset poslouchat "zasvěcené" komentáře od nezasvěcených lidí. D: Společnost Asylum vydá v co nejkratší době na DVD nízkorozpočtovou kopírku co možná nejpodobnějšího názvu - to aby si ji v prodejně lidé spletli a ona se přiživila na cizím úspěchu. Paranormal Entity je samozřejmě produktem tohoto amorálního spolku a vznikla v reakci na vynikající Paranormal Activity (pro ty, kterým to snad nedošlo...). A jak je to s kvalitou samotného produktu? Bohužel ne tak špatně, abych mohl napsat, že je PE nudná sračka s PA absolutně neporovnatelná (jak bych si býval vzhledem k praktikám Asylumu přál). Přecijenom, nízkorozpočtová vykrádačka handycam duchařiny (v tomhle případě vlastně vysokorozpočtová...) nemůže nikdy působit tak směšně, jako působí kupříkladu za pár šupů pořízený katastrofický spektákl, v němž si to spolu rozdává armáda, chobotnice, žralok a Lorenzo Lamas. PE je strašlivě zahraný duchařský horor se spoustou nelogičností (tradiční problém tohoto typu hororů - kamera vždy v ruce, ať se děje, co se děje), ale že bych občas nepocítil záchvěv strachu, to říct nemůžu. Handycam na mě prostě funguje i v těchto mizerných podmínkách. ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Taky se mi občas doma hejbe peřina, většinou po pořádném gulášku, ale že bych kvůli tomu hned vytahovala kameru... Jeden film už jsem viděla v několika verzích, koukám, a tohle je spolu s tím, v němž se jen točily pánvičky a bazén, ten nejotravnější. Už ne, vymyslete si zas něco jinýho, krucifix, ať to nedopadne jako dneska, kdy jsem byla z debility filmu tak unavená, že jsem pomalu ani nedokázala mačkat rychloposuv. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto se nedá s Activitama srovnat ani náhodou. Herci katastrofa, příběh, i když skoro identický s PA, je jedna velká nuda (tolik zabitých příležitostí vystrašit diváka jsem v životě neviděl), konec odfláknutý až hrůza. Asylum se prostě rozhodl, že nálepku "co film, to sračka" si ponechá, ať to stojí , co to stojí. A upřímně, nemyslel jsem si, že pohřbí i takové schéma jako se nabízelo toto. Totiž, i když mám Activity hodně rád, tak si i přesto uvědomuju, že natočit něco takového se stejným efektem by se povedlo každému druhému.... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak upřímně, působí to o dost reálněji, než všechny díly Paranormal Activity dohromady. Občas to má něco do sebe, ale jinak je to tak neskutečná nuda... Je tu chvíle, kdy chlap chodí deset minut po domě, řekne u toho asi čtyři slova a to je vše, co se tam za tu dobu stane. Dějově je to taky bída - něco se děje, nic, nic, nic, minizvrat, nic, nejasný konec. Úplný propadák to ale není, mezi fanoušky Paranormal Activity asi jo, ale ostatní, v tom asi něco víc najdou. Je znát, že je to strašně levné a že i já bych něco takového spíchl taky, ale ono to tou levností působí realističtěji, než propracovanější originál. Silnější 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)

Reklama

Reklama