Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Neskutečně podělaný film - miluji prci,prci, prcičky, ale toto úplně podělali, asi si mysleli, že když tam dají úplně neznámého kluka, kterej se bude chovat podobně jako Sean Wiliam Scott, tak že uspějou - to byli pěkně na omylu. Kluk co se snaží vypadat a mluvit stejně jako Stifler ,,starší" ... nevím co bych měl dodat, jen to, že ta 1hvězdička je jen a jen za Eugena Levyho!!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně slabý, ale pak to přešlo úplně někam jinam a s prcičkama už to moc společnýho nemělo, ale právě ten závěr zachraňoval a příjemně skončil. Na základní skvadru už bohužel žádná další parta mít nebude. Zaradoval jsem se, když se tu objevil Levy a Owen, ti to ještě víc zvedli, takže to nakonec nebylo tak špatný. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nechápu drobet tohle hodnocení co se tu čtvrtý díl dočkal. Tábor není zase tak špatný, já se docela i bavil i bez Stiflera, kterého známe z prvních třech dílů, jeho brácha si s ním moc nezadá a blbne možná ještě víc jak on. Rozhodně se nám postaral o parádní teenegerovskou zábavu a já tomuto dílu dávám 55%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Komedií k popukání již tento díl není. Stává se z něj nenáročný neškodný filmík, který propluje kolem vaší hlavy. Určitě každému tak jako mě utkví v hlavě neskutečně perfektní dabing mladého Stiflera. Kadence a trefnost nadávek, kterou vypouští z úst je úžasná! Prcičky 4 jinak nenabídly ani jedno odhalené poprsí, kamera se vždy v poslední možnou chvíli zdekovala ze záběru. 45% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na předchozí (vydařené) díly... Čtverka Prciček je pouhopouhou přehlídkou až nepříjemných klišé - špatní se napraví, láska dostane přednost před vtipem... No, prostě vše, čemu se v podstatě předchozí díly vysmívaly... Nehledě na to, že bez starých známých to prostě není a nebude nikdy "ono". Špatné pokračování, které snad nebude mít podobného následovníka.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)
  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama