Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýkoli pořad o vaření pro mě byl, je a bude odpadem. Jídlo vnímám teprve v okamžiku, kdy ho mám na talíři, zbytek mě nezajímá... Světovou mánii v pořadech tohoto typu přičítám stále prudčeji stoupající křivce dementnění občanů "vyspělýho" světa. Auta za 2 miliony, třetinka vody za kilo, pořady o vaření, všichni mají hypotéku a kdo jí nemá, ten jí chce (wtf??!!) ... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zaleží díl od dílu. Jindy kluci mají povídaní svižné a zábavné , ale mnohdy se zarazí i ten host co tam s nima je. Každopádně někdy se mrknu copak zajímavého vaří a konkrétě jim zavidím , že si mohli na náklady čété jezdit po světě a žrát tam lahůdky. Není to špatné jen ti dva fungují jako sůl. Někdy je jí moc (a kyselý ksicht je na místě) ,někdy málo a někdy tak akorát. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a to jsem gastronomický antitalent, když si dělám kakao, vyleze z toho čabajka, ale totálně nepoživatelná, když jsem jednou zkoušel polívku ze sáčku, málem jsme vyhořeli. Ale kluci v akci mají oproti Babicovi výhodu - hraje jim u toho někdy pěkná muzika. No...já se do vaření stejně nikdy pouštět nebudu ve jménu klidu a míru na Zemi, ale tenhle pořad svůj účel plní.... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ve sve dobe to byl takovy prumer, lepsi nez Novacke hruzy, ale v konkurenci novych a stale lepsich kulinarskych poradu CT se starnouci Kluci stale vice propadaji do podprumeru. Predevsim vareni ze svetove kuchyne je vice usmevne nez inspirujici a na Slaninovi je asi nejchutnejsi to jmeno. Jednoznacne to nejlepsi v poradu je 'hostovani' externich a dokonce zahranicnich kucharu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama