Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celovečerní snímek na motivy seriálu společnosti FOX, family guy. Stewie nevěří, že se mohl narodit někomu tak tupému, jako je jeho otec Peter. Proto když zahlédne muže, který mu připomíná sebe sama, vydá se ho hledat. Film je plný gagů, fekálních a homosexuálních vtipů, ostatně jako všechny episody family guy :) (Balvanos)

Recenze (65)

Ender66 

všechny recenze uživatele

Pri dlhšej stopáži sa prejavil hlavný neduh seriálu a síce, že viac ako o príbeh v ňom ide o jednotlivé scénky, ktoré vo veľkej väčšine nemajú s príbehom vôbec nič spoločné. To čo v 20 min seriály funguje na výbornú začína pri dlhšej stopáži mierne pokrivkávať. V súboji celovečerákov Simpsons/South Park/Family Guy, tak vychádza zo súboja najhoršie práve FG. ()

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Když si film rozdělíte na tři části - jako klasické epizody seriálu - je to zhruba familyguyovský standard. Jako celistvý počin to funguje podstatně hůře. Nevím, jestli souhlasit s názorem, že za to může typický formát pořadu, který neunese delší stopáž. Seriál přišel s několika čtyřicetiminutovými díly, které si nejen udržely švih dvacetiminutové epizody, ale dost možná ho i překonaly ("Cesta na Severní pól", parodie Hvězdných válek). Příběh Stewieho bohužel takový "odpich" nemá. ()

Reklama

Shogin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, zatímco seriál je opravdu výborný a občas mě dokáže tak rozesmát, že tomu sám nevěřím, film je o hodně slabší. Je znát, že jsou to tři díly zkombinované do sebe, neříkám, že snímek pospolu nedrží, vcelku ano, ale myslím, že odděleně by to fungovalo lépe. Každopádně se tu najdou také parádní gagy :-) ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Mno...nad tímdle hodnocením jsem dlouho přemýšlel.The Untold Story není tak vtipný jako seriál a chvílema nudí, což je u Family Guye docela neobvyklé, ale zase jsou zde výborné gagy a Stewie je jako vždy geniální + zaujalo mě jak sami jedou na svůj film do kina-podle mě originální nápad,ale přece jen by unesl trochu zkrátit a zpestřit... takže sice o fous ale stále 5*!!! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Celovečerní Family Guy trpí Simpsonovským syndromem - téměř jakákoli řada seriálu je výrazně lepší než celovečerní film... Bohužel... Podobné filmy: Simpsonovi ve filmu, Futurama: Bender's Big Score, Futurama: The Beast with a Billion Backs, South Park: Peklo na Zemi, South Park: Imaginationland ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme, ktorý trvá 88 minút, sa nachádza celkom 46 flashbackov, čo znamená v priemere jednu spomienku každých 1,91 minút. (SarumanKo)
  • Tento celovečerný špeciál, pôvodne vydaný na DVD v septembri 2005, bol mierne prerobený a rozdelený do troch štandardných epizód seriálu Griffinovci (od r. 1999), ktoré odvysielala stanica FOX v máji 2006 ako posledné tri epizódy štvrtej série. (SarumanKo)

Reklama

Reklama