Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj pohyb na bruslích je značně nejistý a potvrzování existence gravitačního zákona při něm probíhá poměrně často, za což od svých sedacích partií nesklízím příliš ovací. Z nějakého záhadného důvodu mám však krasobruslařské filmy poměrně rád a mužskou taneční dvojici považuji za pětihvězdičkový krasobruslařský nápad. Proto je hrozná škoda, že autor nedokázal skvělou výchozí pozici proměnit v nezapomenutelnou pecku. Místo toho nabídl pouze lehce vtipnou bramboračku, kterou občas bruslí prořízl brutální fór. Krasobruslařské figury, o kterých svět ještě neslyšel, jsou však naprosto dokonalé a kdyby hrdinové neopustili po celou dobu ledovou plochu, tak bych v hodnocení sakramentsky přitvrdil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukám na film, ve kterém nesnáším dvě hlavní herecké jména a přesto jsem se u něj docela bavil, i když to všechno bylo zastřené tou vlnou nelibosti k něčemu takovému se odhodlat a podívat se na to. Will Ferrell ať se snaží sebevíc, nikdy mi nepříjde takový sympaťák, jako jeho parťáci z Frat Packu, jenže když se do toho přimotá pro mě dosud neznámý Jon Heder, nechápu, že se mi to může ještě trochu líbit. I když jako komedie mi to všechno příjde opravdu průměrně, jak po příběhové tak po humorné stránce. A i když se zde jedná o sport, jedno jaké, dycky to skončí stejně. Jako všechny filmy tomu podobné. --- Problémové dětství? No jestli nazýváte 9 letýho kluka s 35 letou přítelkyní problémem... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, ani ne v polovině jsem ho vypnul. Říkal jsem si, že na ty dva buzeranty se dívat nebudu a navíc mě neskutečně sraly reklamy v televizi, které byly snad každou čtvrthodinu. Po nějaké době jsem tomu dal šanci ještě jednou – no ne že by to bylo o moc lepší, ale o trochu ano. Našel jsem tu docela dost vtipných momentů / parodování „krasobruslařských filmů“ bylo patrné, stejně jako fakt, že tvůrci i samotní herci to měli všechno u prdele…50% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Pro Willa Ferrella mám už nějakou dobu slabost a tak mě zamrzelo, že se v první polovině drží docela zkrátka. Polovina druhá mi to naštěstí dokonale vynahradila a svou vtipností dala vzpomenout na skvělého Zprávaře. Na Blades of Glory se mi líbí od začátku jasně stanovená míra nadsázky, které se tvůrci drží až do báječně gradovaného (akční honička na bruslích!) závěru. To umí málokdo - s bruslemi či bez. 70% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela podařená zábava, ale absolutně ničím výjimečná. Obsazení a herecké výkony byly dobré, mám rád Willa Ferrella a v dalších rolích se objevili Jon Heder (Napoleon Dynamite), Will Fichtner (Prison Break) a Luke Wilson. Scénář byl docela zábavnej, ačkoliv nijak překvapivej, bylo jasné, že vše dobře skončí. Krasobruslařských kreací si užijete dost, stejně jako přiblblejch forků, škoda jen občas poněkud hrubozrnného humoru. Zábavná komedie, ale myslím, že se na to víckrát nepodívám. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Will Ferrell i Jon Heder se museli před natáčením naučit krasobruslit pod dohledem profesionálního olympijského trenéra. Hegera stál trénink dokonce zlomený kotník. (Siriuss)
  • Plán Stranze a Fairchild zranit Chazze "pod kolenem a nad kotníkem" odkazuje na útok na Nancy Kerriganovou z olympijských her v roce 1994. (Bajda)
  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama