Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Limonádový kýč, na který se hezky kouká. 1) Sice je jasné hned od začátku, jak to dopadne, ale nějak mi to v tomto případě nevadí._____ 2) Chybí mi tu výrazná taneční čísla._____ 3) 26letý Channing Tatum (tanečník Tyler) v hrozných dobově módních hadrech příliš neoslnil._____25letý Tim Lacatena (Nořin zraněný taneční partner Andrew) neměl příležitost se ukázat._____ 16letý De'Shawn Washington (malý černoušek Skinny) byl slaďoučký, i když představoval zmetka. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina musí hledat cestu ze dna na vrchol, hlavní hrdinka musí být bohatá, cílevědomá a citlivá kráska, kamarád nesmí mít pochopení pro hrdinovu motivaci a konkurent v lásce musí být vychytralý neřád. Hudba je monotónní a příběh šíleně schematický s vážným, ale zcela nesmyslným a zbytečným zvratem. Celá linie "dobrodružství z ulice" je navíc natočena tak rutinně, že jsem se chvílemi až téměř modlil, aby mi debutující paní režisérka znovu ukázala pokus o zvláštní křížení baletního r'n'b. Špatné, špatné, špatné. A ze všeho nejhorší je, kolik lidí i na takovéhle kousky pořád slyší. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tyler Gege je beloch, ktorý vyrástol v chudobnej černošskej štvrti. Podľa toho vyzerá aj jeho správanie. Tvári sa ako namyslený idiot. Hrá basketbal so svojimi afro-americkými kamarátmi. Tancuje opičie tance v rytme hip-hopu. Kradne. Ničí verejný majetok. Pri jednej takejto akcii je zaistený priamo pri čine a musí ako alternatívny trest odpracovať cez dvesto hodín verejnoprospešných prác v elitnej tanečnej škole. Tam spozná, že sú v živote aj hlbšie hodnoty a najde aj svoju osudovú lásku. Dávno som už nevidel film, ktorý by mi bol tak odporný. V prípade hodnotenia tejto sračky budem subjektívny a nekompromisný: Odpad! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne vysoké hodnotenie tohto filmu ma prinútilo si k nemu sadnúť, i keď musím povedať, že veľkú zásluhu na tom mal Ch. Tatum, ktorý sa pomerne rýchlo usadil v prvej hereckej lige. Celkovo na tomto filme nie je absolútne nič, čo by ste nevideli v iných podobných filmoch, okrem Tatuma, samozrejme. V žánri nič nové, dej predvídateľný a je mi úplne jasné, prečo má film vcelku slušné hodnotenie. Hodnotilo ho až priveľa puberťákov, hlavne baby. Ale ja nie som „hip-hoper“ a v príbehu som sa snažil hľadať niečo, čo som aj tak nenašiel. Pozrieť sa to dalo, ale faktom ostáva, že súčasné percentuálne hodnotenie je absolútne neobjektívne a beriem ho skôr ako zámerne dvíhané osobné hodnotenie každého , kto má rád súčasný, často trápny boom okolo hip-hopu, vrátane ženského publika, ktoré vlhne pri pohľade na Tatuma...Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama