Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Zrejme najslabší diel. Sílene, trápne a miestami nudné. Stačilo málo a mohlo to byť na úrovni dielov Spolek Beta a Hudebni tábor, ktoré považujem aj napriek nedostatkom za filmy lepšieho priemeru hodné troch hviezd. Som zvedavý čo za sračku bude Kniha lásky. Hodnotenie 42% ma už teraz neprekvapuje aj keď niečo nad 50% by bolo objektývne. Nepopieram, že najmä v prvej polovičke filmu boli zábavne scénky. Asi záleži, kedy ten film si divák pozre, v akej je nálade a či má chuť na tento druh humoru. Nahá míľa je film na pozeranie v kruhu kamarátov, rodiny, alebo niekde na chate, kde je atmosféra a chuť sa baviť na hoci čom. Škoda, ja som tak neučinil 2* ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Suveréně nejhorší z celé série, děj který se točí kolem jednoho nesmyslného běhu bez oblečení... Poměrně chabý námět. Cucání z prstu tentokrát selhalo na celé čáře, ve zkratce řečeno - není to vtipné, je to trapné. Samoúčelná nechutnost se nevydařila, film mě místo svěžím teen dojmem ubíjel nudou devastujícím způsobem a já měl problém ho vůbec dokoukat. Dejte mi pár tisíc dolarů a natočím vám tohle taky, přesněji zvládl by to kde kdo, možná i ty, zbloudilý čtenáři, mého komentáře! 1/10 ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Možná se budete ptát, proč jsem se díval na něco tak příšernýho, jako je Nahá míle, když jsem předtím viděl jen první díl, kterému jsem dal jen dost podprůměrné **. Jedu si tak v zimě na kole a co čert nechtěl, ta svině stará opotřebovaná se roztrhla tak, že už to nešlo zalepit. Poznámka pro bikery: S píchnutým kolem vás po požádání pustí spousta řidičů do tramvaje nebo autobusu. Svezl jsem se tramvají na metro, ale autobusákovi na lince, která by mě z metra dovezla až domů, se ten nápad nelíbil, tak jsem šel dvě zastávky pěšky, dostal se do autobusu, který jel stejným směrem a pak už zbývalo jen vyšplhat se asi půl kilometru do kopce. No a náhodou jsem šel kolem domu kamaráda, kterej si zrovna jedno kolo staví, a chtěl jsem se zeptat, jestli nemá duši. Nebyl doma, ale (další náhoda) potkal jsem ho cestou, když šel z práce. Duši neměl, ale chtěl otestovat novou vodnici a zrovna si koupil Nahou míli někde v trafice. Prý jsou takové filmy dobré na odpočinutí po práci, když člověk chce po těžkém dni vypnout. OK, proč ne. No tak jsme naládovali vodnici a pustili film. Na začátku jsem zjistil, že je fekální humor nejspíš dost populární, během filmu jsem nabyl dojmu, že čím víc nahejch lidí, tím víc Adidas a protože se na teenage komedii rády podívají i něžné polovičky hulvátů, tak pro jistotu svléknou i řádně depilovaní kluci. Děj se celý točí kolem blbého závodu, kde běží celá škola nahá, a pak maj mejdan, kde jsou všichni maximálně ve spodním prádle a pořádají obskurní soutěže. Už to je dost síla, ale to není vše. Autoři přesně věděli, jaké trapné scény tam chtějí, ale už je nedokázali vypointovat a slepit dohromady, takže jsem byl rád, že jsem byl čím dál tím víc zkouřenější. Dějově naprosto nenavazujících scén, chyb a nesmyslů (ragbyové hřiště s 20 cm bahna?!?) je film plný a většina vtípků vyznívá do ztracena. Prostě radost pohledět. Navíc když je na večírku na vejšce tolik pěknejch bab a hrdinové tam balí zásadně holky, které se mi vůbec nelíbily. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Názorná ukázka toho jak pěkne zprznit ucházející díly American Pie. Tenhle název se měl po třetím díle zrušit a nesnažit se založit úspěch jen na tom, že se to tak bude jmenovat a bude v tom za hlavního hrdinu nějakej příbuznej přes pátý koleno Stiflerovo dědovo bratránka soused, kterej bude mít stejný předpoklady k šuk*ní jako původní Stifmeister. Ješte mi schází spolek Beta, ale něco uvnitř mi říká, že to je další z filmů, který pravděpodobně v životě už neuvidím. Počkáme si hold na Reunion prciček. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoci, ale tady ten díl mi přišel naprosto špičkovej. Okamžitej nájezd střídá jedna akce a fór za druhým, pořád se něco děje, nápady jsou docela neotřelý, myšlenka filmu docela v pohodě. Našel jsem v tom filmu jak sebe v "postpubertě", tak spoustu kámošů a kámošek z té doby mé minulosti ... Akorát konec byl nereálnej, ve skutečnosti by to dopadlo tradičně ("vyspala by se s nějakým otrapem ..."). Ale o reálnosti tady ty šílený "sexuálně-fekální" komedie nejsou ... prostě to byla paráda, řezal jsem se smíchy od začátku do konce ... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama