Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

Psema 

všechny recenze uživatele

60 % - Želví renesance v odpovídajícím vizuálním pojetí slaví úspěch. Skvělé souboje a vtipy jsou přesně ve stylu starých časů s pořádným temnem za pasem. Jen škoda příběhové klišovitosti, do níž želváci upadají každých 15 minut, a skutečně nevydařeného začátku ve stylu: musíme nějak osvětlit, proč tam není Trhač, aby nám ten dav fanoušků neutrhl hlavu. A ten cliffhanger na závěr? No fujky, ale stejně... We are back, dudes. ;) ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja boli jednoducho kultom. Ako dieťa som hltala jeden seriál za druhým. No ani nove animácke technológie nedokázali vytvoriť slušnú atmosféru. Scenár totiž zdevalvoval všetko a akosi som nepochopila nezmyselné a silené konflikty medzi Ninjakmi. Celý čas som hľadala myšlienku či príbeh, ktorý sa ani ku koncu filmu nedostavil. Proste frustrácia hodná jednej *!!!! ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Návrat želv ninja není nijak úchvatný ani dech beroucí, ale rozhodně příjemný. Tyhle zelené potvory s krunýři neodmyslitelně patří k mému dětství a ještě bych jistě našel na VHSce jejich kreslené nebo hrané příběhy. Pro dnešní generaci je to pravděpodobně krok úplně jiným směrem než jsou všechny možné dnešní ikony pro mládež. Želvičkám prospěl přechod do krásné animace, která mě velmi potěšila hlavně v dešti, který vypadá skutečně. Příběh se snaží být velmi poučitelný, i když to z počátku nevypadá. Při pár scénách hlavně na začátku jsem si vzpomněl na Pána prstenů, ale ničemu to nepřekáželo. Animace dovoluje tvůrcům opravdu hodně a jen škoda, že jí více nevyužili při soubojích, které hlavně na konci jsou trochu těžkopádné. Celkově i příběh je maličko odfláknutý (ale s pár hezkými detaily, co potěší) a jeho záchranou je délka. Krásných 87 minut stačí, aby se člověk příjemně pobavil, zavzpomínal a odešel s dobrým pocitem. Tvůrci udělali slušný krok v charakterech želv, hlavně u Leonarda a Raphaela a doufám, že třeba v příštích dílech se to bude jen a jen prohlubovat. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak jsme tu zůstali sami, prcku. Jenom klid, já ti neublížím... moc. Na pôvodnom animovanom seriály som v detstve fičal aj ja. Mal som a stále niekde na povale mám postavu Donatella. Aj z nostalgie som sa teda rozhodol, že tomuto animáku dám šancu. Animácia nie je taká hrozná, no vedel by som si to predstaviť všetko v krajšom prevedení. Príbeh tiež dosť značne kríva a nie je veru až tak zaujímavý. V prvom rade chýba poriadny zlosyn a viac bojov hlavnej štvorice. Viac sa tu proste kecá ako bojuje. Aj napriek týmto mínusom to nie je také zlé, niektoré nápady sú fajn a hudba je tiež veľmi dobrá. Ale návrat sa mohol vydariť aj lepšie, snáď nabudúce. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Počítačové želvy mají dynamiku, neotravují na plátně dlouho a nehrnou se ze své škatulky jednoduchých báchorek pro kluky nižšího věku. To všechno je dobře, a proto je lze označit za neškodnou klukovinu, která ve vás probudí trochu nostaligie a zase odkráčí do zapomnění. Buďme za tenhle výsledek rádi. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama