Reklama

Reklama

Vzepřít se obrům

  • USA Facing the Giants (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest let trénování středoškolského fotbalového týmu Orlů nepřineslo Grantu Taylorovi žádné dobré výsledky, natož vítězství. Navíc teď musí čelit zdánlivě nepřekonatelným pracovním a osobním potížím, a to se pak na konec trenérské kariéry pomýšlí snadno. Ale po jednom nečekaném setkání v sobě Grant objevuje víru, jež mu dodá sílu vytrvat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Luukec 

všechny recenze uživatele

V americe stačí asi jenom natočit nábožensky založený film o americkým fotbalu a úspěch se dostaví sám.. Tady to ale tak podle mě nefunguje.. všecko se sere dokud nezačnou lidi věřit v boha.. pak se najednou vše otočí.. v nejdramatičtějších chvílích se střídá pohled na lidi, přes které bůh dělá svoje zázraky, s vlající americkou vlajkou.. předvídatelný konec a tipický americký happy end to pokazil uplně.. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film mi připadal takový nezáživný....jako kdyby vás nechtěl vtáhnout do děje. Do první poloviny to bylo naprosto nezáživné, v druhé půli, kdy se trenér obrátil k Bohu už to začalo být více zajímavé - alespoň se tamněco dělo. Jeho tým začal vyhrávat a rázem se z odsuzovaného trenéra se stal spasitel. Přesvědčil všechny z týmu aby se poddali Bohu a děkovali mu stejně tak za výhru i prohru. No trošku se mě to zdálo přehnané. I s autem, které jen tak dostal od otce - podnikatele, jehož syn byl díky koučovi ovlivněn Bohem. No a nakonec se z něj neplodného, stal plodný ---- a stačí jen tak málo ....uvěřit. Věřím, že mnoho z nás, ale neuvěří tomuto filmu. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Spracovaním sa približuje televíznemu spracovaniu, resp. ako keby to točila nejaká (sektárska) kresťanská organizácia. Napriek tomu, a napriek množstvu kliše, ktoré vo filme sú, napriek jednoduchému scénaru, má film silný príbeh, "rezonujúcu" drámu a miestami i vtip. Silnou stránkou je aj filmová hudba. Miestami však tvorcoavia až príliš tlačia na pílu. Hodnotenie: 70% ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Kdybych opovrhoval Bohem a sportovní filmy by mě nebavili, nejspíš bych taky dal odpad! nebo spíš bych si film ani nepustil. Ač jsem nevěřící, dokážu lecco pochopit a není mi cizí myšlenka, kterou film nesl. Za to si žádný odpad! nezaslouží, ale na druhou stranu toho patosu a předvídatelnosti tam bylo víc, než dost...Do nadprůměru se v mém případě film dostal ryze příčinou sportovního zápalu, který byl věrně zpracován a to je pro mě vždycky hvězda navíc. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Nevěřim v Boha, ale prostě jenom věřim. Mám víru, i když mám pochyby. V životě sem si prošel dost věcma a bez víry bych to asi nedal. Neni to víra v nějakou vousatou postavičku houpací se na obláčku. Kdyby se v tomhle filmu nejelo ve stylu "Bůh, to mě poser sem a Bůh to mě poser tam", byl bych spokojenější. Každopádně na mě tyhle filmy prostě hrajou. Neřikám, že herecký výkony byly úchvatný, ale prostě to nějak je neřešim. V těhle filmech je nějaká motivace a poselství a když se xkrát za film peru se slzou v oku, tak to prostě nemůžu zahodit. Když si to celý převedu na to v co věřim, tak to musim vocenit. Lidi sou bezvěrci, v cokoli a tohle je jedna z možností jak do lidí tu víru nějak dostat. Já sem s tim spokojenej. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Alex Kendrick film napsal, zrežíroval, produkoval a navíc ztvárnil jednu z hlavních rolí. (Amper01)
  • Ve filmu se objevuje portrét Marka Richte, hlavního fotbalového trenéra na univerzitě v Georgii. (Miuri)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 100 000 amerických dolarů, přesto zaznamenal takový úspěch, že vydělal přes 10 000 000 dolarů, přičemž se prodalo více než 2,3 milionu DVD v 57 zemích světa. (KrestanFilms)

Reklama

Reklama