Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ganz 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme byli ve škole bylo by to za 3, prostě dobré, místy trapné, místy dobré. Přišli jsme do kina asi až 20 minut po začátku a vůec to nevadilo. Pokud jste schopni vypnout mozek a pouze sledovat obraz jako zombie, pobavíte se. Pokud si ujíždíte na bláznivých komediích, pobavíte se. Za jiných okolností film nedoporučuji. 50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mělo to potenciál na to,aby to byla taková pohodová ulítlá komedie. Místo toho jsme ale dostali trapárnu, při které jsem skoro až trpěl. Vtipy jsou většinou trapný, Dan Fogler je zoufalec a Walken by si měl uvědomit, že hrát pořád dokola stejné typy blbců není moc dobré. Pochvalu si zaslouží jenom Maggie Q, která je vážně super. To je ale fakt všechno, protože jinak je to jedna velká zoufalost. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +Maggie Q na sebe vždy dokáže strhnout pozornost, obsazení v menších rolích potěší a občas vykouzlí úsměv, pár vtípků je trošku povedených -jen si teď chvilku po skončení film nevzpomenu jaké to byly, takže mi to vlastně moc vtipné a zábavné nepřišlo, ono je to vlastně celé až příliš přehnaná blbost, úplně nesympatický Dan Fogler tomu dává poslední míček do rakve/// Ping pong jako sport mám rád. Když jsem hodně dávno slyšel o tom že se bude natáčet film o Ping pongu, hodně jsem se začal těšit. Když jsem ovšem zjistil že to žánrově bude komedie, už jsem se těšil o něco méně. Mno a po zhlédnutí jsem docela naštvaný, že se jako motiv filmu vzal tento sport a udělali z toho nevtipnou šaškárnu, kde fair play je sprosté slovo a úcta k protivníkovi se vytratila do jiného filmu. Je to škoda, ale tohle vážně není můj styl hry./// Celkem 43%/// ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama