Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Největším plusem je, že kroukouš nevypadal jako nafukovací lehátko ve tvaru krokodýla, na kterým se růžový tlustý němci povalujou na českých plovárnách. Byl udělanej slušně. Jen ten příběh, logika, vývoj atd. Nejvíc mě pobavila scéna v níž krokouš pronásleduje černocha, kterej mu unikne a v zápětí musí znovu prchat, protože krokouš je na zemi mrštnější než ve vodě a je schopnej běhat nadzvukovou rychlostí. Navíc operuje i ve středozemí - dobrý ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po Krvavé laguně a po jejím návratu do ní, jsem se pustil do třetího krokodýlího dobrodružství. Zajímavé je, že jsou všechny z roku 2007. Ovšem tenhle příběh měl skutečně zůstat nevyprávěný. Jižní Afrika, neznámý a nesympatičtí herci a deseti metrový Gustav. Ano, ten obří krokodýl má dokonce jméno. (Ještě, že se nejmenuje Albert). Mě tenhle film přišel absolutně nekoukatelný. Výprava a vizualizace strašná. Příběh se více zaobírá nějakými diktátory než samotným krokodýlem a lovení tohoto vodního miláčka taky nefunguje. Není tu strach, napětí. Proboha v tomhle filmu chybí nejen smysluplné dialogy, ale i smysluplný scénář! Sice to není vyloženě k smíchu, ale já se nudil od začátku do konce. Ani kamera přírody není hezká. Na tomhle filmu není pozitivního vůbec nic. (12 %) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký snímok z roku 2007 "Primeval", v našich končinách uvedený pod distribučným názvom "Po stopách zabijaka" je fakt dosť dobrý animal horror, ktorý je nerušivo obohatený o dejovú linku geo-politického konfliktu. Neopozerané prostredie exotickej Afriky, kde sa to celé odohráva, je príjemným diváckym spestrením a práca animátorov na digitálnom krokodýlovi je podctivo, profesionálne odvedená. S výkonom režiséra Michaela Katlemana som sppkojný. V rámci mnohých killing crocodile titulov, ktoré som mal možnosť doposiaľ zhliadnúť, to radím ku vyššiemu nadpriemeru. *** ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu povedenější B-čko a méně povedený "brácha" Anakondy s JLo.... Za mě teda. Solidní obsazení. Fajné africké záběry i mi seděla hudba. Nejde úplně o animal-horor, ale dost se to blíží. Velké mínus je navlečení příběhu na skutečné události a naprosté nevyužití potenciálu. Naopak se z toho udělá americká blbárna... to mě asi mrzelo nejvíc. No a uřvaný krokodýl je kapitola sama pro sebe... jinak ty efekty nebyly tak zlé ... ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Za tie farebne vymakané pohľadnice z Afriky som už pomaly siahal k tretej hviezdičke. Ale to by som nemusel čumieť na tento film, pekných obrázkových kníh z Čierneho kontinentu mám doma habadej. Pred obrazovku som si sadal kvôli príbehu a avizovanému adrenalínu - a ani jedného ani druhého sa mi veľa nedostalo. Splašeným a nekonzistentným strihom, ktorý mal zrejme napomôcť svižnosti deja, tvorcovia akurát mrzačia príbeh a potenciálnych epileptikov. O stotožnení sa s postavami či nebodaj vytváraní ozajstného napätia nemôže byť reč. Predpokladám, že to vizuálne kúzlenie chcelo byť Potemkinovou dedinou pre chatrný scenár, ale ani počítačovú adventúru nespasí vychytaná grafika, pokiaľ sa tá hra nestane interaktívnou. Ale jednu múdru myšlienočku filmu nemožno uprieť: malí Gustávovia sú často väčšie svine než tí veľkí... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Brooke Langton a Orlando Jones spolu nepracovali poprvé. Již dříve společně natáčení snímek Náhradníci (2000). (žvanimírek)
  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)

Reklama

Reklama