Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (285)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ DVD PREMIÉRA: STEREO&VIDEO = 5.5.2004 - tento časopis to vydal ako svoju prílohu iba s českými titulkami. + ČESKÁ DVD PREMIÉRA: SPORT / H.C.E. = 30.5.2009 - vydali verziu, ktorá už predtým vyšla dabovaná na VHS od BONTON HOME VIDEO + réžia českého znenia (BHV 2001) =Miloš Sommer - tento film mal smolu, že bol odpremiérovaný v - pre hororový žáner - revolučnom roku 1999 (BLAIR WITCH PROJECT). Popri DEAD BIRDS sa ale jedná o špičku novodobého hororu. Navyše výkon K. BACONA (v českom znení skvelý PAVEL VONDRA) je excelentný. (22.7.2009) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty žárlíš na moje halucinace. Jsi vážně těhotná." Hypnotizovat se nenechám. Při mý smůle bych byl skvělý médium, takže by se se mnou jistě spojila ÚOOZ (Ústřední odborová organizace zavražděných) a já bych musel kopat a kopat a kopat, dokud bych nevykopal Ligu mistrů. Já totiž kopu radši do balónu než do země. To by však mrtvoly určitě neuspokojilo a zaútočily by na mou rodinu. Fuj, to byl ale sen. Takže žádná hypnóza, ale fandění spravedlnosti a k tomu se sledování Ozvěn mrtvých celkem hodí. Ale žádný velký BUBUBU to tedy není. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Ducháriny sú moja srdcovka, a preto mám tendenciu im nadŕžať pri hodnotení. No predsa len je ťažké nájsť medzi kopou filmov s touto tematikou tie kvalitnejšie, medzi ktoré tento snímok nepochybne patrí. Thriller/horor s absenciou hluchých miest (čo je podľa môjho názoru veľmi ťažké pri tomto druhu filmov), atmosféra, správne nadávkované napätie, dokonale premyslený síce béčkový kúsok, ale o to viac sa mi páčil v porovnaní s niektorými duchárinami o kategóriu vyššie (ktoré sa hrajú na viac ako v skutočnosti sú) sa nemá rozhodne za čo hanbiť. Pripadá mi, že ho pozná málo ľudí, čo je škoda. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, asi spíš byla chyba ve mě, že mě unikalo v první polovině filmu spousty souvislostí a nějak mě to neoslovovalo... Samozřejmě je to už v dněšní době po patnácti letech vzniku filmu v některých pasážích směšné, ale co lze určitě vynést do nebes, je výkon Kevina Bacona! Když by neexistoval jeho Rozsudek smrti, tak bych tohle považoval za jeho životní roli! 65% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Čistě televizní záležitost. Duch v zrcadle, duch na sedačce, promlouvání k duchovi ve tmě, nějaká ta záhadná vražda, pološílený otec, hypnotizace, jemná klavírní hudba na podbarvení atmosféry, starý jednopodlažní byt v klidné čtvrti a další a další typické a notně okoukané atributy na nás chrlí nikterak známý David Koepp. Eso v rukávu sice má a tím je výtečný Kevin Bacon, ovšem jinak se tenhle kousek řadí spíše do průměru. Se Šestým smyslem kvalitativně vcelku neporovnatelné, neboť přesně z toho Ozvěny mrtvých těží. Situací, které jsme už určitě někde viděli je tu jako cikánů na Kladně. Čili přehršel. A ani ta závěrečná pointa mi nepřijde originální. Pokud je na obalu ve videopůjčovně vrstva prachu, není se vůbec čemu divit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Z první hypnotizace je Tom (Kevin Bacon) probuzen pomocí spínacího špendlíku, kterým mu hypnotizérka propíchne ruku. Ve scéně nebylo použito speciálních efektů - jde o ruku jednoho z kaskadérů. Šlo o jeho jedinou scénu ve filmu. (SHI-SHA)
  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama