Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben je geniální student MIT, kterému v dalším studiu brání nedostatek finančních prostředků. Proto po kratším váhání souhlasí s nabídkou svého profesora Mickyho Rosy. Pod jeho vedením se stane součástí studentského týmu, který pravidelně létá do Las Vegas, kde pomocí techniky tzv. „počítání karet“ obírá kasina o tisíce dolarů při hře Blackjack. Ben si zpočátku chce přivydělat jen tolik, kolik potřebuje na zaplacení studia, ale s jídlem roste chuť a svět luxusních hotelů a hýření je lákavý. A stejně tak lákavá je půvabná studentka a spolupachatelka Jill, do které se Ben zamiluje. Ačkoliv počítání karet není nezákonné, v sázce je mnoho a záhy nejde jen o to orientovat se v kartách, ale také o nutnost nenechat se přistihnout šéfem ochranky jednoho z kasin Colem Williamsem. Navíc se jednoho dne Ben při hře nesoustředí a jeho vinou prohraje skupinka hodně peněz. Pohádá se s profesorem, přesvědčí tým, že mohou pokračovat společně právě bez Mickyho, a začíná hra kdo s koho... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (641)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Skvelá jednohubka, pri ktorej síce viete od začiatku, ako sa skončí, no bavíte sa dobre. Filmu chýba viac filozofie a viac napätia. V plytkom scenári sa stráca aj sám Kevin Spacey, ktorý bol tiež jedným z producentov tochto filmu. Škoda, že nepridali niečo nové. Tieto pocity a obrazy som už zažil z podstatne silnejšieho Rainmana (ako sa o tom aj hovorí) a v dynamickejšiom Oceans Eleven... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +svižné, zajímavé, moderní, zábavné, dobrý závěr -ta hra tady na mě bylo moc rychlá, bylo to dělaný spíš pro efekt, a ani nemám chuť (potřebu) si ji zahrát, bylo to trošku delší/// Jeden čas jsem uvažoval i o návštěvě kina, nakonec jsem se ale spokojil s blurejkem. I když ani by to nebyla potřeba, obraz je sice ostrý, detailní, ale tady pozornost věnujete něčemu jinému. Stačilo by tedy i klasické DVD. K filmu samotnému. Některé postavy zajímavé, hlavně potěšil Kevin Spacey a Laurence Fishbourne. Z těch mladých byl někdo výraznější (Aaron Yoo, Liza Lapira), někdo zase méně (Jacob Pitts a kupodivu Jim Sturgess). Je fain že tu hrála Kate Bosworth, konečně jsem ji měl možnost po čtyřech letech od Supermana zase vidět. Jinak je to víceméně hlavně oddychoví film, který má trochu pobavit s jistou dávkou napětí./// Celkem 72%/// ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Žádnýmu tvýmu referátu z kombinatoriky vůbec nikdo nerozuměl." V souboji okradačů kasín a hlídačů kasín stojím vždy na straně matematiků. Jsem totiž matematickej génius a ve Vegas jsem nezbohatl jenom proto, že mě učili profesoři matematiky bez fantazie, hezký holky mi odmítaly hledat zahřátý stoly a hlavně proto, že ve stresu trochu panikařím. No dobře, nepanikařím. Jen jsem chtěl bejt zajímavej. Takže když si spočítám změnu proměnných, provedu nekonečný množství zkoušek kapacitního odporu a nakonec to celý zintegruju, tak mi vychází, že tohle mě docela bavilo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úchvatné, som vo vytržení. Príbeh nezvyčajný, úžasne podaný. Hlavný hrdina bol síce typický teeneger, ktorý nemal na začiatku dostatok sebavedomia a ani krásnu partnerku. V podaní Jima Sturgessa však dostal úplne iný nádych. Scenár v poriadku, do deja sa úplne hodil ani slovko by som nemenila. Kevin Spacey, tento neuveritený herec tomu dodal tú správnu šťavu.Soundtrack tiež neuveriteľný, kamera nadpriemerná. 100% Nie je, čo dodať. Vidno, že aj dobré filmy sa dajú natočiť. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Filmy z herního prostředí mám moc rád (například Gambler). A i když je Oko bere o blackjacku, a ne o mé oblíbené hře "Texas Hold'em", stejně jsem si ho užil. A mnohem více, než Gamblera. Ale proč? Vždyť je to tak neoriginální a téměř vše jsem odhadl 10 minut předtím, než se to stalo, tak proč tomu dávám plný počet? Jednoduchá odpověď - obsazení. Ano, sežeňte partu skvělých herců, kterým vévodí Kevin Spacey, a máte z poloviny vyhráno. Pak jen přidejte kočku jako Kate a hoďte je do prostředí barev, peněz, luxusu a pěkných holek - zkráceně, hoďte je do Vegas a hra (resp. dobrý film) může začít. A jak říkám, ani trochu mi nevadilo, že jsem si po filmu říkal, že tohle už jsem (a nejednou) viděl. Protože během filmu jsem nad tím téměř nepřemýšlel a jen se bavil. 90 %. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (21)

  • Interiéry školy, kolej MIT a tělocvična se natáčely na Bostonské univerzitě, protože Massachusettský technologický institut nedovolil natáčení v areálu školy. (duklak2)
  • Film se točil v kasinech v Las Vegas za plného provozu. Filmaři měli většinou k dispozici pouze dva nebo tři hrací stoly. (Rafik)

Reklama

Reklama