Reklama

Reklama

Lovci stínů

  • USA The Hunting Party (více)
Trailer 1

VOD (1)

Simon Hunt (Richard Gere) byl úspěšný novinář a zpravodaj z válečných konfliktů od Bosny až po Irák. Podaří se mu získat zprávu, kde se ukrývá nejhledanější válečný zločinec Boghdanovič zvaný "Fox", na kterého je vypsaná odměna 5 000 000 dolarů. Vypraví se do Bosny, spojí se svými bývalými kolegy a začíná lov plný akce, při kterém jde doslova o život.
Natočeno podle skutečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (142)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ach tá politika...aspoň niekto si vie z nej urobiť srandu, a vie to aj natočiť. Tento snímok, ktorý efektne balancuje na hrane komédie a politickej drámy, hovorí o zkrachovalom redaktorovi - Richard Gere, ktorý to jedného dňa "posral", zachraňuje dobrý kamarát - Terence Howard, pretože dostal šialený nápad nájsť nevystopovateľného muža. Mám rád ironistov, Richardovi Gereovi to ide ako aj Terenceovi Howardovi, ale tento film má pár slabých chvíľok. P. S. Najlepší je koniec...nič nie je tak ako to bolo vo filme... ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané a přitom lákavé dobrodružství z válečné scény. Je zajimavé sledovat pozici reportéra v ohrožení života a i když zde jsou občasné nesmysly ve formě hrdinství, musím pochválit jak se celý film drží v hezké reálné lajně, což dodává na přirozenosti. Nejvíc mě dostalo gradující napětí, které je ve finále parádně zúročeno a nenechá vydechnout do závěrečných titulek. Ovšem z celkového pohledu vidím tento film jako lehce nadprůměrný, ničím vybočující ze standartu. [62%] ()

Reklama

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Dost naivně zpracované, ale potenciální téma na dobrý film to je jako hrom. Bohužel jsem měla jen verzi s českým dabingem, tak nevím jak si v originále poradili s jazykovou bariérou v Srbsku. Pokud se ovšem domlouvali např. v zapadlé horské vesnici anglicky... Richard Gere jako novinář - alkoholik naprosto přesvědčivý. ()

fNdEsIECLE 

všechny recenze uživatele

Chachá, už dlouho jsem se takto nepobavil, to už překoná jen vypelichaný sokol s naší Libuší Oráčovou. Srbsko - zaostalá země, Chorvati - pašeráci, Řecko - casting na porno, chatrčí jak z Podzámčí a tak dále. Tož to si nechám líbit. Klišé na klišé, co dialog, to do kamene tesat prosím. Fuck jsem měl pocit, že je fucking dobře, že sedím ve vyspělé Americe u bedny, a nedej God, abych se vydal někde mimo 51 států, tam se teprvá dějí věci. Jenže. Závěr osvětluje zvrhle nablblé myšlení, já si myslím, že Američané jsou pitomci, a oni si myslí, že jsem vidlák a komunista. Achichouvej. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Takové lehce komické nahlédnutí na jednu z nejhorších lidských vlastností. Film je koncipován do takové hodně „free“ pohádky, která se dobře sleduje (přehledná dějová linie) ale má docela hodně hluchých míst anebo ze scén nevyčerpá všechnu atmosféru. Herecké výkony sou docela dobré (hlavně Gere v těžké životním alkoholovém období) a ten závěr je takový hodně americký…. 3+ za zajímavý film! ()

Galerie (126)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se objeví krátká vložená scéna s Chuckem Norrisem. Jedná se o známou scénu, kdy Chuck vystupuje z vody s těžkým kulometem v ruce. Tato scéna je hojně využívána ve filmech a je vystřižená z filmu Nezvěstní v boji (1984). (Posheidon)
  • Pracovný názov filmu bol Spring Break in Bosnia, až v priebehu natáčania bol zmenený na ten súčastný. (Mihail123)
  • Natáčelo se v Chorvatsku v Žumberaku, Záhřebu, Karlovači, Vojniči a v Bosně a Hercegovině v Sarajevu a Starim Gradu. (rakovnik)

Reklama

Reklama