Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (347)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hudebně-taneční kompost, vedle kterého vypadá i naivní sequel Hříšného tance jako vcelku nadějné navazání. Nebýt camea Channinga Tatuma, hodila bych to rovnou na skládku toxických odpadů, pokud možno i s hlavními představiteli, režisérem, scenáristou a choreografem. Tam tu svou pouliční směs mohou rozbalit dle libosti. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nedavno som videl trojku, ktora pribehovo sice nic noveho nepriniesla podobne ako aj dvojka, ale pacila sa mi o trosku viac. Neviem cim to je, zrejme asi len tym tancom, preco ma tieto filmy bavia. Moderna hip hopova hudba spojena s breakdancom a roznymi dalsimi tanecnymi kreaciami je pre mna zaujimavo zmiesana a aj natocena (hlavne v tom dazdi) a nenudil som sa pri tom. Preto ak nemate radi tento tanec, vyhnite sa tomuto filmu velkym oblukom, nema zmysel s nim stracat cas... 10.12.2010 _______ Briana Evigan (Andie) +++ Robert Hoffman - (Chase) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Cassie Ventura - (Sophie) +++ Danielle Polanco - (Missy) +++ Christopher Scott - (Hair) +++ Produkcia: Anne Fletcher, Adam Shankman +++ Hudba: Aaron Zigman +++ ()

Reklama

Bart 

všechny recenze uživatele

O co byla jednička horší než běžná produkce hudebních a tanečních filmů, o to je dvojka ještě horší než jednička. Dvojka totiž navíc ještě postrádá poutavý příběh. Rolička hlavního hrdiny z jedničky (Channing Tatum) byla naprosto zbytečná. Celý film se dá charakterizovat slovy Street Dance. O tom to opravdu tentokrát je. Ale bohužel jen o tom. Jen pro skalní. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Hehe, ani se nemusím dívat na reakce. Je mi jasné, co tam bude: Stokrát viděný děj, natvrdlej scénář, mizerní herci a tak dál... A něco na tom je. Ale koneckonců - to bylo snad jasné jen při pohledu na plakát, ne? Očekávaně bylo po dvaceti minutách jisté, jak film skončí. Pustil jsem si to jako odpočinkový biják se skvělýma tanečníma výkonama a dostal jsem, co jsem chtěl... ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Pokud jakkoliv a rádi tancujete tak si přidejte jednu hvězdičku. Jinak je to sladký a ucucaný Béčko jak jinak než s happyendem. Choreografové se vyblnuli dosyta a je to znát. Střihači se v postprodukci pomocí svých nůžek snaží taneční scény urychlovat, což sice přidává na dynamice, ale občas je toho vskutu příliš. Dalším důvodem proč toto, bude i zamaskování hereckých a tanečních nedokonalostí. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama