Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Pilouš 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film, který si odpad! rozhodně nezaslouží. Snímek je cílený především na děti a nenáročné diváky. Já osobně jsem u něj s přítelkyní strávil moc pěkný čas... Pohodová podívaná, jejíž hodnocení sráží inteligenti, co film ještě neviděli a z různých absurdních důvodů nesnášejí čivavy. Já mám jednu doma už 11 let a nedám na ni dopustit. -Věřte nebo ne ale i k čivavě se dá vybudovat stejně silný vztah jako k jakémukoli jinému plemenu. A že je zakrslý? Pánové koukněte se do kalhot a buďte rádi, že se vám ostatní nesmějí. -Za vaši velikost stejně jako čivavy nemůžete... 4* (Nadsázka abych zvýšil průměr) ()

Delthrien 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to ty šílenosti, co dělala moje sestra svojí čivavě, i když to nebylo zdaleka tak extrémní... Jediné, co tam bylo opravdu trefné byl fakt, že se čivavy třesou a až na výjimky neumí štěkat. Zbytek byla jen snůška rádoby dojemných situací po sobě jdoucích vrcholících "velmi neočekávaným" happyendem. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Ukážková, americká hovadinka, ktorá slúži na pobavenie hlavne mladšieho publika. Trápnučké, sem tam ľahko vtipnučké, uletené, vyčančané, bezduché rodinné dobrodružstvo s rozprávajúcimi zvieratami. Treba uznať, že to bolo milé v takej veľkej miere, ako aj stupídne. Za zlé to ale pokladať nemôžem. Bez ohľadu na to, aká je Čivava z Beverly Hills veľká hovadina som sa bavil. Navyše mám slabosť pre zvieratá a zvlášť tie rozprávajúce. 50% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasicke, sablonovite hollywoodske klise, tentokrate v psim oblecku. Hnus. Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze Raja Gosnell dostal poradnou ranu invalidnim vozikem pres zada a od te doby chodi po ctyrech, taha pantofle po baraku, okusuje koste a cura mamince na fikusy. Ale ja to nereknu, takovy jsem format. ()

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dívat se na to dá. Pro čivavy mám slabost. Děj filmu je taky ucházející. Čivava, žijící s bohatou paničkou v Beverly Hills, kde i bezdomovci pijí šampaňské, která má mnohem lepší život než kdejaký člověk, co nosí oblečky od Gucciho, Vutona, se ocitne v pekle. Ne doslova, jen do Mexika, což je od pekla kousek. Aby se vrátila domů, musí podstoupit mnohé nepříjemnosti, jako vyválet se ve sračkách a jíst žrádlo pro psy. Trochu mi na tom filmu vadí, že je tam moc Mexikánů 😁 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama