Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

kesinaa 

všechny recenze uživatele

POZOR NA SPOILERY. Bělostná rozmazlená čivava v růžovém oblečku a diamanty na obojku je unesena mexickým gangem nezodpovědné Rachel, která ji měla hlídat, a nemilosrdně poslána do arény na psí zápasy proti zabijáckému dobrmanovi, jehož jméno zní v překladu ze španělštiny ,,Ďábel". Konec pohádky? Kdepak! Teprve začíná dobrodružství otravné čivavy Chloe, jejíž parta přátel se skládá z bývalého policejního německého ovčáka, dvou dalších psů, leguána, krysy a spousty dalších čivav, které se pokoušejí vysvětlit dámě z Beverly Hills, odkud skutečně pochází. Ti všichni se snaží Chloe pomoci vrátit se domů, jenže v patách jim je El Diablo s GPS na obojku, vyslaný mafiánem Velasquezem, aby Chloe přinesl. V průběhu filmu se dozvídáme, že Delgado, poněkud mrzutý ovčák, býval policejním psem, který právě kvůli Diablovi přišel o čich a musel proto ze služby odejít. Ačkoliv mu leze Chloe svým neustálým povídáním na nervy, snaží se jí i přes všechny překážky v podobě hladových pum, ujíždějícího vlaku i vycvičeného Diabla pomoci vrátit se domů. Film jsem viděla poprvé jako asi desetiletá a moc se mi líbil. Roztomilí pejsánci načančaní v oblečcích, dobro vítězící nad zlem i sympatický zahradník Sam mě vždy na celých 88 minut spolehlivě přikovali k televizní obrazovce. Nedávno jsem si film po deseti letech pustila znovu a místo rozplývání se nad mluvícími čivavami a leguány jsem se téměř celý film smála nesmyslům, které film bohužel provázely. Jako pohádka pro děti dobré, ale např. + spoiler + aby byl Diablo v americkém útulku adoptován paní s vášní pro růžové šatičky mi přišlo uhozené. Ale na druhou stranu, pokud by ho utratili,už by to nebyla pohádka pro děti, že? Shrnutí: + krásní psi, krásná příroda, dobrodružství čivavy a jejich psích i lidských přátel - kýčovitý a klišé děj, rozmazlená čivava a její majitelka (teta Viv) 55% ()

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

Reklama

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, protože musím dát čtyři hvězdičky prakticky za nic. Jen za ty pejsky. Všichni milovníci psů musí ten film mít rádi, i když je to jen další snímek, který těží z toho, co frčí, a to jsou zvířátka. Roztomilí pejsci, leguán, štěňátko ve vlaku, to prostě musí zabrat, ne? Pro mě to táhne dobrman, pro které mám velikou slabost, takže opravdu dávám čtyři hvězdičky především za hlavní postavičky. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nejsem schopná ohodnotit objektivně, protože baštím všechno, co je roztomilé, a to film s čivavou v hlavní roli být musí, i kdyby na sobě měla třeba drsný rockerský obleček s hroty. Na luxus zvyklá čivava Chloe se dostane do Mexika, kde padne do rukou skupiny pořádající psí zápasy. Na útěku pak potká nové kamarády a hlavně německého ovčáka Delgada, který má svůj vlastní smutný osud. Banda čivav v divočině byla děsně srandovní a na druhé straně ti zhýčkaní "psi" v Beverly Hills taky. Není to nic moc hlubokého, je to na pobavení, takže účel to dle mě splnilo. Dialogy byly vtipné, akorát u akčních scén bylo poznat zásah počítačem, ale jinak vypadali mluvící hafani přirozeně. Byla to prostě prča a to mi v tomhle případě stačí. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Proč se dávají peníze na takovéhle filmy? Laciný přiběh, který osloví děti nebo emocionálně zamrzlé lidi s útlocitnou láskou pro vše rozkošné a zvířecí. Připouštím, že děj má něco do sebe, ale je v něm tolik nelogičností a děr, že si člověk až říká, jestli si toho ty děti taky nevšimnou. Přínos filmu vidím v tom, že se děti třeba naučí starat o své domácí miláčky, jenže je to vykoupeno dezinformacemi a blbnutím jejich mozků. Po tomto filmu doporučuji shlédnout film Carriers (2009), abyste procitli. 15% = 1/5 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama